«Ευχαριστώ τον Πανσερραϊκό»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού των «λιονταριών» ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Δημήτρης Σπανός, μετά τη νίκη των Αχαιών με 2-1

Παρά τη νέα εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Πανσερραϊκού η Παναχαϊκή παραμένει προσγειωμένη σύμφωνα με τον προπονητή της, Δημήτρη Σπανό που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Σερραίους για την φιλοξενία αλλά και… τον τρόπο παιχνιδιού τους!

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το team του Πανσερραίκού γιατί δείχνει πόσο μεγάλη ομάδα είναι άρα λοιπόν χαίρεσαι να έρχεσαι να παίζεις σε αυτό το γήπεδο με αυτούς τους ανθρώπους έστω και αν είναι αντίπαλοι. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε στον δεύτερο γύρο να γίνει η φιλοξενία καλύτερη σε αυτούς. Στα αγωνιστικά, παρά το γεγονός πως κατέβηκε στο παιχνίδι με πέντε βασικές ελλείψεις έδειξε σήμερα ότι έχει βάθος, το ξέραμε όλοι, το περιμέναμε και θεωρούσαμε δεδομένο ότι θα ανοίξει. Ποδοσφαιρικά θα πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει την κατάλληλη στιγμή.

Έτσι έγινε και σήμερα με την διαφορά ότι δεν θα έπρεπε να φτάσουμε να κάνουμε αλλαγές στο 88΄στο 89΄για να μην δεχτούμε δεύτερο γκολ, νομίζω πως η συγκέντρωση μας στο τελείωμα των φάσεων δεν ήταν τόσο καλή παρ όλο που η απόδοση μας ήταν καλή, είχαμε ανάπτυξη, είχαμε πλάνο, ξέραμε τι θέλαμε νομίζω όμως πως όλα αυτά έπρεπε να γίνουν στο δεύτερο μέρος. Παρ όλ αυτά δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για την εξαιρετική προσπάθεια. Το παιχνίδι κρίθηκε στις χαμένες μας ευκαιρίες και στο τέλος ίσως να το πληρώναμε. Πάλι ευχαριστώ στον Πανσερραίκό για το παιχνίδι του και την προσπάθεια που έκανε. Συνεχίζουμε έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα για το Κύπελλο παραμένουμε προσγειωμένοι και πατάμε τα πόδια μας στο έδαφος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που έκαναν ένα ταξίδι 10 ωρών για να έρθουν εδώ το Σάββατο, ξέρουν ότι τους αγαπάμε τους θέλουμε κοντά μας» επεσήμανε ο τεχνικός των Αχαιών μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Τους παίκτες της Παναχαϊκής εκπροσώπησε ο Σάββας Σιατραβάνης, τονίζοντας: «Ήρθαμε να παίξουμε ντέρμπι και λέω ντέρμπι γιατί ήρθαμε να παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα. Ο Πανσερραϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα η οποία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, το δουλέψαμε πολύ καλά το παιχνίδι στις προπονήσεις. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί και βγάλαμε αυτά που θέλαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι. Δεν το καταφέραμε αυτό και έτσι στα τελευταία λεπτά έγινε ένα... ροντέο. Είναι μία πολύ καλή νίκη για εμάς, νίκη ψυχολογίας. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας, παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που έκανε ένα τόσο μεγάλο ταξίδι για να έρθει να μας δει, αρχίζει και αγκαλιάζει την ομάδα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep