Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καμία εξέλιξη με Φούφουλα!

Μπορεί να βγήκε στο προσκήνιο ότι ο νέος προπονητής της Παναχαικής, Βασίλης Βούζας, επιθυμεί την παραμονή του Ντίνου Φούφουλα στην ομάδα, κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει.

Του Περικλή Ζαχαρόπουλου

 

Και αυτό διότι δεν υπήρξε καμία επαφή του ποδοσφαιριστή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια. Η υπόθεση του Φούφουλα έχει μείνει στάσιμη και καμία εξέλιξη δεν "τρέχει" παρά το γεγονός ότι προ ολίγων ημερών εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση στην οποία γινόταν λόγος ότι ο Ντίνος Φούφουλας αποτελεί παρελθόν από την Παναχαική.

 

Μία ανάσα από τα κοκκινόμαυρα ο Βουνκ


Σχετικά με την περίπτωση του Μάρτιν Βουνκ που ήλθε εκ νέου στο προσκήνιο, ο Εσθονός διεθνής φαντάζει πολύ πιθανό να φορέσει τα "κοκκινόμαυρα". Μάλιστα χθες, βρέθηκε στην πρωτεύουσα ο μάνατζέρ του, όπου είχε συνάντηση με τους Αλέξη Κούγια και Βασίλη Βούζα προκειμένου να διαπραγματευτούν την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στην Παναχαική. Ωστόσο, από την πλευρά του ο Βασίλης Βούζας, ζήτησε να δει dvd του ποδοσφαιριστή ώστε να έχει ολοκληρωμένη άποψη και να "ανάψει" το "πράσινο φως" για την απόκτηση του Εσθονού. Πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η Παναχαική στην απόκτηση του Κιμπικουλά καθώς ναι μεν ο παίκτης έχει καθυστερήσει να έρθει στην Ελλάδα, βρισκόμενος στην Γαλλία όπου αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό πρόβλημα, ωστόσο όπως τόνισε και ο Αλέξης Κούγιας υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών για τους οποίους ενδιαφέρται ο σύλλογος.

 

Αμφίβολος ο Κοιλιάρας για το ματς στα Γιαννιτσά

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Κοιλιάρας από το παιχνίδι με τον Φωκικό, "απέκτησε" ένα χτύπημα στο πόδι από αντίπαλο και η κατάσταση του τραυματισμού του θα φανεί στην σημερινή προπόνηση. Για την ώρα πάντως, η παρουσία του στο προσεχές ματς με την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά κρίνεται αμφίβολη. Σχετικά με τον Θανάση Ντίνα που αποβλήθηκε, δύσκολα θα τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές και αυτό διότι το φύλλο αγώνος δεν τον "καίει" και εντός των 24ωρων αναμένεται να γνωστοποιηθεί η τιμωρία του. Πάντως για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του Βασίλη Βούζα.

Last modified onΔευτέρα, 16 Ιανουάριος 2012 20:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep