Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η υπόσχεση του Καράτση

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Παναχαϊκής τονισε ότι οι Αχαιοί θα βελτιωθούν

Έπειτα από τη νίκη (3-1) σε βάρος του Φωκικού ο Βαγγέλης Καράτσης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη για το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής, και θέλω να δώσω μια υπόσχεση, ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη, και θα φτάσουμε την Παναχαϊκή εκεί που της αξίζει.

Το κερδίσαμε το παιχνίδι δίκαια, ήμασταν καλύτεροι και φαίνεται από τις τελικές προσπάθειες και στα δυο ημίχρονα, περίπου 12 φάσεις. Το κερδίσαμε και συνεχίζουμε, θα κάνουμε ό,τι γίνεται για να φτάσει και πάλι η ομάδα εκεί που της αξίζει. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κούγια για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει αυτά τα χρόνια και βρίσκομαι στο τεχνικό τιμ αυτής της μεγάλης ομάδας».

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Παπαστεργίου είπε με τη σειρά του: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια και τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε μετά την βαριά ήττα στην Επανομή. Η συνέχεια θα είναι ανάλογη με την ιστορία της ομάδας.

 

Θέλω τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου να αφιερώσω τη νίκη στον Ανδρούτσο για την άτυχη στιγμή που είχε στο πρώτο γκολ στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Επίσης την αφιερώνουμε στον κόσμο».

Last modified onΚυριακή, 15 Ιανουάριος 2012 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep