Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επίσημη πρόταση για Αγυιά

Η Παναχαϊκή κατέθεσε αίτημα επιστροφής στην Αγυιά.

Πρόταση στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή για επιστροφή στο γήπεδο της Αγυιάς κατέθεσε η ΠΑΕ και την ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της. Οι Αχαιοί ζητούν όλους τους χώρους για πέντε χρόνια, ενώ για τα χρήματα που οφείλονται στην ΠΓΕ πρότειναν να περιοριστούν στις 50 χιλιάδες ευρώ και να πληρωθούν σε δόσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά την συνέντευξη του προέδρου της ερασιτεχνικής κ. Ράπτη στην εφημερίδα Μatch στην οποία δήλωσε ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή πρέπει να παίζει «στο σπίτι της» δηλώνει τα κάτωθι:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πάντα επιθυμούσε να αγωνίζεται στο γήπεδο της Αγυιάς αλλά λόγω των οικονομικών δυσκολιών και των υπέρογκων οικονομικών απαιτήσεων της ερασιτεχνικής δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζητά από την ερασιτεχνική Παναχαϊκή να δίνει στο γήπεδο της Αγυιάς όλα τα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος , του κυπέλλου και των φιλικών καθώς και δύο προπονήσεις κάθε βδομάδα.

Επίσης ζητά να έχει στην διάθεση της τους εξής χώρους:

ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ – ΛΟΥΤΡΑ – ΧΩΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ
ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ & ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΑΙΘΟΥΣΑ DOPING CONTROL
ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ
Τους χώρους που ανακατασκεύασε η ΠΑΕ δηλαδή

ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΠΟΥΤΙΚ και τη χρησιμοποίηση των κυλικείων από ανθρώπους της ομάδας την ημέρα του αγώνα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή προτείνει να ισχύει για τα οικονομικά ότι και για τον Ατρόμητο Λάππα πέρυσι δηλαδή σύμβαση με ενοίκιο 1800,00€ το μήνα, 1000,00€ για την χρήση του γηπέδου και των λοιπών χώρων και 800,00€ για την συντήρηση του γηπέδου (γεωπόνος). Επίσης η ΠΑΕ αναλαμβάνει το κόστος και θα είναι στην διάθεση της συντήρησης ο υπάλληλος της Νάτσης Αηδόνης καθώς και τα λιπάσματα για την συντήρηση του γηπέδου.

Η πρόταση αυτή θα είναι πενταετής αρχομένης από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στη Super League την προσεχή περίοδο εάν η ομάδα πάρει αδειοδότηση για το συγκεκριμένο γήπεδο τότε η σύμβαση δεν θα ισχύει και θα συζητηθεί εκ νέου από τις δύο πλευρές για να υπογραφεί νέα σύμβαση.

Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα θα διατηρήσει την σύμβαση με τις ίδιες προϋποθέσεις ως έχει και στο γήπεδο θα αγωνίζονται και θα προπονούνται οι ομάδες Νέων.

Το ποσό του ενοικίου θα καλύπτει πλήρως όλες τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ απέναντι στην ερασιτεχνική και καμία άλλη απαίτηση δεν θα υπάρχει από αυτή.

Ζητάμε το ποσό που οφείλει η ΠΑΕ προς την ερασιτεχνική να περιορισθεί στο ποσό των 50000,00€ και να έχουμε την δυνατότητα να το εξοφλήσουμε σε δόσεις δίνοντας 10000,00€ το χρόνο δηλαδή 5000,00€ στις 31/3 και 5000,00 στις 30/9 κάθε χρόνο.

Σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στη Super League οι δόσεις θα γίνουν 2 δηλαδή 20000,00€ στις 30/9 και 25000,00€ στις 31/3 που θα εξοφλήσουν την απαίτηση της ερασιτεχνικής».

Last modified onΤετάρτη, 10 Δεκέμβριος 2014 18:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep