Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θέλει επιστροφή στην Αγυιά

Το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του γηπέδου της Αγυιάς εξετάζουν στην Παναχαϊκή.

Στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά βρέθηκε προ ημερών ο γενικός αρχηγός της πελοποννησιακής ΠΑΕ, Πότης Τσιριμπής και επιθεώρησε τους χώρους, ενώ συνομίλησε με μέλη της διοίκησης της Ερασιτεχνικής, εκφράζοντας τη σκέψη των «κοκκινόμαυρων» να το χρησιμοποιήσουν ως έδρα.

Όπως αναφέρει ο Σπορ FM Πάτρας, οι Αχαιοί βλέπουν ότι δεν είναι εύκολο να μείνουν στο Παμπελοποννησιακό και εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στην Αγυιά, αλλιώς θα πάνε σε άλλη πόλη.

Η Παναχαϊκή θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει την Αγυιά προχωρώντας σε κατάθεση επίσημου αιτήματος, ώστε να συμμετάσχει στον Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΓΕ και να συζητηθεί το θέμα. Εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή, θα προχωρήσει η διαδικασία με τη διενέργεια νέας Γενικής Συνέλευσης. Η αναγκαιότητα της Γ.Σ. προκύπτει από το γεγονός ότι πρέπει να ανατραπεί προηγούμενη απόφαση της σύμφωνα με την οποία, η ΠΑΕ δεν μπορεί να παίξει στο γήπεδο εάν δεν εξοφλήσει τα οφειλόμενα από προηγούμενες χρήσεις που αγγίζουν τις 90.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ, από την πλευρά της, αναγνωρίζει ένα μέρος του ποσού ωστόσο ξεκαθαρίζει πως στη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν είναι σε θέση να προχωρήσει σε εξόφληση.

Last modified onΤετάρτη, 10 Δεκέμβριος 2014 11:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep