Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έδωσε Γκούρτσα στην ΑΕΛ

Ο 23χρονος επιθετικός Δημήτρης Γκούρτσας θα αγωνιστεί τελικά στην ΑΕΛ. Το «ευχαριστώ» των Αχαιών για την «εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης των τσιγγάνων».

Παναχαϊκή και Δημήτρης Γκούρτσας βρέθηκαν στα... μαχαίρια αλλά βρέθηκε άκρη. Ο Σερραίος επιθετικός παραχωρήθηκε στην ΑΕΛ, αν και οι Αχαιοί διατηρούν το 50% των δικαιωμάτων του αν αυτός πωληθεί σε άλλο σύλλογο της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Ακόμα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Πάτρας ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για την «εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης των τσιγγάνων» που... γυρνόφερναν στο προπονητικό της ομάδας, στην Εγλυκάδα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει την Αστυνομική Διεύθυνση  Αχαΐας και όσους συμμετείχαν στην αστυνομική επιχείρηση στην Εγλυκάδα για την εξάρθρωση αυτής της εγκληματικής οργάνωσης των τσιγγάνων η οποία αποτελεί την μάστιγα της Πάτρας τόσο στην εξάπλωση των ναρκωτικών όσο και στην διάπραξη ληστειών και κλοπών. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή μαζί με τους κατοίκους της περιοχής δηλώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα σε νόμιμο επίπεδο για να γίνει η υποβαθμισμένη περιοχή της Εγλυκάδας σημείο αναφοράς πολιτισμού και ασφάλειας για την Πάτρα.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την μεταγραφή του Δημήτρη Γκούρτσα στο φίλο και ιστορικό σωματείο της Λάρισας. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλοντας να βοηθήσει την ιστορική Λάρισα να επανέλθει στην φυσική της θέση αποφάσισε την παραχώρηση του Δημήτρη Γκούρτσα σε αυτήν και όχι σε άλλες ΠΑΕ που τον ζητούσαν ως δανεικό. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διατήρησε το 50 % των δικαιωμάτων του Δημήτρη Γκούρτσα σε περίπτωση μεταγραφής του είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αποφάσισε αυτήν την μεταγραφή για να ικανοποιήσει και το αίτημα του Δημήτρη Γκούρτσα  να είναι κοντά στην οικογένεια του και δεν τον παραχώρησε σε ιστορική ΠΑΕ η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην SuperLeague, αποδεικνύοντας ότι η σχέση με τους ποδοσφαιριστές της είναι ανώτερη των χρημάτων».

Last modified onΤετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 16:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep