Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κοκκίνης: «Θα... πνίγουμε κάθε αντίπαλο»

Ο 25χρονος αμυντικός, Γιώργος Κοκκίνης, μίλησε για την Παναχαϊκή της νέας σεζόν.

Ο αρχηγός των Αχαιών δήλωσε ότι στο επόμενο πρωτάθλημα η Παναχαϊκή θα πιέζει ασφυκτικά τον κάθε αντίπαλο, αναφέρθηκε στο υλικό που υπάρχει, αλλά και για τη χρήση του Παμπελοποννησιακού.

Αναλυτικά όσα είπε στο Ράδιο Γάμμα:
- Πως είναι η φετινή προετοιμασία στην ομάδα; Πολλοί λένε για κάτι διαφορετικό και καλύτερο.
«Κάνω φέτος την 7η σερί επαγγελματική προετοιμασία και σίγουρα είναι η πιο δύσκολη από κάθε άποψη, με την παρουσία του νέου προπονητικού επιτελείου που θέλει να περάσει τα δικά του πράγματα και είναι λογικό. Έχει γίνει ήδη μια πολύ σκληρή δουλειά σε θέματα ταχτικής και φυσικής κατάστασης που θα φανεί ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. Όσο για την οργάνωση πραγματικά υπάρχει σε όλα τα επίπεδα από την πρώτη κιόλας μέρα των προπονήσεων. Όλο το προπονητικό τημ αλλά και η παρουσία του κ. Κόλτσου έχουν βάλει το δικό τους στίγμα γιʼ αυτό, η δουλειά είναι εξαιρετικά επαγγελματική και αυτό επιτρέπει σε μας τους παίκτες να είμαστε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας».
- Υπάρχουν όμως και πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα που ήλθαν από τις μεταγραφές.
«Ναι ήλθαν και οι νέοι παίκτες προκειμένου όλοι μαζί να πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Με όλα τα παιδιά όλοι είμαστε μαζί μια οικογένεια και το λέω ουσιαστικά και όχι τυπικά, ενώ μέσα από τη σκληρή δουλειά του προπονητή μας καλούμαστε να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει για να λειτουργήσουμε όσο καλύτερα γίνεται ως ομάδα».
- Ο κόσμος της Αχαΐας έχει απαιτήσεις, θέλει επιστροφή στην Α' Εθνική. Τι μπορείτε να του υποσχεθείτε;
«Δεν νομίζω να χρειάζονται πολλά λόγια στην παρούσα φάση. Ξέρουμε και εμείς το τι θέλει ο κόσμος που αγαπάει την Παναχαϊκή και είναι σίγουρο ότι με το καλό ποδόσφαιρο που μπορούμε και θα πάιξουμε, θα τον επαναφέρουμε στο γήπεδο, να είναι δίπλα μας και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε, όπως κάναμε και ως πρωταθλητές από την Γ' στην Β' Εθνική. Κάθε ματς στο νέο πρωτάθλημα θα είναι ξεχωριστό, γνωρίζουμε πολύ καλά από τα προηγούμενα χρόνια ότι καμία ομάδα δεν θα μας χαριστεί και από εμάς θα εξαρτηθούν τα πάντα».
- Νέα χρονιά, νέα έδρα και για την Παναχαϊκή. Θα βοηθήσει;
«Καλύτερα φυσικά θα ήταν να παίζαμε στο σπίτι μας, όμως έτσι είναι η ζωή και δεν πρέπει να μένουμε πίσω, αλλά να κοιτάμε μπροστά. Το Παμπελοποννησιακό στάδιο είναι ένα πολύ όμορφο γήπεδο για μπάλα και από μας και μόνο εξαρτάται για το αν θα γίνει ακόμη καλύτερη έδρα από την Αγυιά.
- Ποιο θα είναι το μεγάλο αγωνιστικό όπλο της φετινής Παναχαϊκής;
«Η πίεση που θα ασκούμε σε κάθε αγώνα στον αντίπαλο. Δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό, το θέλει και ο προπονητής μας και θα δείτε μια ομάδα που θα πρεσάρει ασφυκτικά από την αρχή μέχρι το τέλος σε κάθε αγώνα μας. Τολμώ να πω ότι θα... πνίγουμε τον κάθε αντίπαλό μας από την αρχή και το στοιχείο αυτό θα μας βοηθήσει γενικότερα για να κάνουμε την πορεία που όλοι μας θέλουμε. Ούτε μας ενδιαφέρει το αν το πρωτάθλημα θα γίνει σε έναν ή δυο ομίλους, κοιτάμε τα του οίκου μας και όλα νομίζω θα πάνε καλά».

Last modified onΤρίτη, 20 Αύγουστος 2013 17:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep