Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πληρώστε για Παμπελοποννησιακό»

Απάντηση του Δήμου Πατρέων στην Παναχαϊκή σχετικά με το Παμπελοποννησιακό.

Το έχει η μοίρα της να ψάχνεται κάθε καλοκαίρι. Εξαίρεση δεν θα αποτελέσει το φετινό για την Παναχαϊκή, έπειτα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Πατρέων και με την οποία καλεί τους Αχαιούς αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Παμπελοποννησιακό, να πληρώσουν πρώτα το χρέος ύψους 26.000 ευρώ.

Ο Δήμος Πατρέων ανέφερε:

«Με αφορμή τα όσα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα σχετικά με το γηπεδικό πρόβλημα που, όπως υποστηρίζεται, αντιμετωπίζει η Παναχαϊκή, από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πατρέων υπογραμμίζονται τα εξής:

Ο Δήμος από πέρυσι, οπότε και πάλι η ΠΑΕ Παναχαϊκή εμφανιζόταν να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, θέλοντας να δώσει λύση για την ιστορική ομάδα της πόλης, και ταυτόχρονα να παρέχει διευκολύνσεις στους χιλιάδες Πατρινούς φιλάθλους, αφού όπως υποστήριζε τότε η διοίκηση της ΠΑΕ το γήπεδο της Αγυιάς ήταν ακατάλληλο, εξάντλησε κάθε περιθώριο και προσέφερε το Παμπελοποννησιακό στην ΠΑΕ Παναχαϊκή με χαμηλό αντίτιμο, το οποίο έφθανε στο ένα τρίτο του αντιτίμου που καταβάλλουν άλλες ΠΑΕ σε άλλα στάδια όπως το Παμπελοποννησιακό, θέτοντας ως μοναδικό όρο, τον οποίο η διοίκηση της ΠΑΕ είχε αποδεχθεί, να καταβληθούν στο Δήμο τα 26.000 ευρώ τα οποία η ΠΑΕ χρεωστούσε από προηγούμενα έτη.

Η Δημοτική Αρχή μάλιστα, ως όφειλε, έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ελήφθη από το Σώμα, σχεδόν ομόφωνα, θετική απόφαση για την παραχώρηση του Παμπελοποννησιακού στην Παναχαϊκή. Έκτοτε η διοίκηση της ΠΑΕ, παρότι εκλήθη να καταβάλλει τις 26.000 ευρώ και να κάνει χρήση του γηπέδου, δεν εμφανίστηκε ποτέ! Φέτος φαίνεται ότι είμαστε και πάλι όλοι στο ίδιο έργο θεατές!

Ο Δήμος τονίζει ότι είναι και πάλι έτοιμος, εφόσον υπάρξει επίσημο αίτημα από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή κι εφόσον αυτή εξοφλήσει το ποσό των 26.000 ευρώ που οφείλει, να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε αυτό να εξεταστεί και να ληφθεί απόφαση από το Σώμα».

Last modified onΤετάρτη, 26 Ιούνιος 2013 16:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep