Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μόνο ο Καβακάς ξέρει...»

Η Παναχαϊκή διέψευσε όλα τα μεταγραφικά σενάρια.

Ανακοίνωση διάψευσης εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή με αφορμή την ονοματολογία που επικρατεί σχετικά με την ενίσχυσή της. Το περίεργο, βέβαια, ήταν πως υποστήριξε ότι τους στόχους τους γνωρίζει μόνο ο Τίμος Καβακάς, όμως από την άλλη πλευρά σημείωσε πως οι ποδοσφαιριστές που παρουσιάζονται να βρίσκονται στη λίστα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

Η ανακοίνωση των Αχαιών:

H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν επιθυμεί να διαψεύσει καθημερινά την ονοματολογία περί δήθεν μεταγραφών στην ποδοσφαιρική ομάδα μας διαφόρων ποδοσφαιριστών αλλά κατόπιν εντολής του προπονητή Τιμόθεου Καβακά ανακοινώνει τα εξής:

Από τα ονόματα που διοχετεύονται καθημερινά τόσο σε εφημερίδες των Πατρών όσο και σε εφημερίδες των Αθηνών αλλά και σε διάφορα site αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τους μεταγραφικούς στόχους της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή γνωρίζει μόνο ο προπονητής της Τιμόθεος Καβακάς, ο οποίος και χειρίζεται προσωπικά το θέμα.Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή πληροφορείται τον μεταγραφικό στόχο όταν ο προπονητής ολοκληρώσει την μεταγραφή και διευθετεί τα διαδικαστικά θέματα».

Last modified onΤρίτη, 25 Ιούνιος 2013 11:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep