Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πληρώστε και… μπαίνετε»

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή ζήρησε εξόφληση των οφειλομένων και εγγυήσεις για να δώσει την Αγυιά.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζήτησε από την Ερασιτεχνική απάντηση ως την Τετάρτη (05/06) για το αν αποδέχεται να της δώσει το γήπεδο της Αγυιάς και με ποια μίσθωση. Η ΠΓΕ, λοιπόν, όπως ήταν αναμενόμενο ζήτησε εξόφληση των οφειλών και εγγυήσεις…

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΓΕ συνήλθε σήμερα εκτάκτως προκειμένου να απαντήσει στην επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 σχετικά με την παραχώρηση του γηπέδου μας σε αυτήν για περίοδο 2 ετών.

Ομόφωνα η απόφαση του ΔΣ του σωματείου μας είναι η ακόλουθη:

Επιθυμία μας είναι η ΠΑΕ να χρησιμοποιεί το γήπεδο μας, υπό τον όρο όμως η χρήση να είναι επωφελής και για τις 2 πλευρές και όχι όπως μέχρι σήμερα επωφελής μόνο για την ΠΑΕ, δεδομένου ότι δεν τηρήθηκαν εκ μέρους σας όσα υπογράψατε στις από 2-7-2009, 25-10-2011, 28-10-2012 και 5-3-2013 συμβάσεις μας για το ίδιο θέμα.

Προκειμένου να παραχωρηθεί το γήπεδό μας στην ΠΑΕ πρέπει να μας προσκομίσετε, πριν από οποιαδήποτε συνάντηση μας:

Α) εξοφλημένο πλήρως τον μέχρι σήμερα λογαριασμό της ΔΕΗ που είναι στο όνομα της ΠΑΕ, η σύνδεση του οποίου έχει διακοπεί λόγω οφειλών σας.

Β) εξοφλημένο πλήρως τον μέχρι σήμερα λογαριασμό της ΔΕΥΑΠ που χρησιμοποιεί η ΠΑΕ επ ονόματι της ΠΓΕ, η σύνδεση του οποίου έχει διακοπεί λόγω οφειλών σας.

Γ) σε μετρητά το ½ των υφισταμένων μέχρι σήμερα οφειλών σας από την χρήση του γηπέδου μας κατά τις παρελθούσες αγωνιστικές περιόδους.

Δ) εγγυητική Τραπέζης για την εντός ενός έτους σε δόσεις καταβολή του υπολοίπου ½ των υφισταμένων μέχρι σήμερα οφειλών σας,

Ε) εγγυητική Τραπέζης για τα μισθώματα του διαστήματος που ζητάτε την χρήση του γηπέδου.

Αφού μας προσκομίσετε αυτά είμαστε στην διάθεση σας να ορίσουμε από κοινού - όχι μονομερώς- τον τόπο και τον χρόνο μιας συνάντησης μας, προκειμένου να συζητήσουμε λεπτομέρειες της ενδεχόμενης συμφωνίας, ειδάλλως στην περίπτωση μη προσκόμισης ων ανωτέρω ζητουμένων, δεν υπάρχει κανένας λόγος για συνάντηση μας.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ».

Last modified onΤετάρτη, 05 Ιούνιος 2013 20:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep