Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ύστατη προσπάθεια για Αγυιά

Η Παναχαϊκή ζητά από τον Ερασιτέχνη την Αγυιά και κατήγγειλε ότι μπαίνουν εμπόδια για την Εγλυκάδα.

Η ομάδα της Πάτρας δημοσιοποίησε το έγγραφο που έστειλε στην Ερασιτεχνική και με το οποίο ζητά την παραχώρηση του γηπέδου της Αγυιάς και τονίζει ότι θα περιμένει απάντηση έως την Τετάρτη (05/06), διαφορετικά θα μετακομίσει στο Παμπελοποννησιακό. Παράλληλα κατήγγειλε 5 Αχαιούς, οι οποίοι βάζουν εμπόδια για να ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής προπονητικού κέντρου στην Εγλυκάδα.

Το έγγραφο προς την Ερασιτεχνική ανέφερε:

Προς: Ερασιτεχνική Παναχαϊκή Πάτρα 4-06-13

Υπόψιν προέδρου κ. Νικόλαου Ράπτη

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζητά την παραχώρηση του γηπέδου της Αγυιάς και όλους τους χώρους εκτός όσων στεγάζονται τα τμήματα μπάσκετ, βόλεϊ , πυγμαχία, στίβος καθώς και τα γραφεία της ερασιτεχνικής για αποκλειστική χρήση.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζητάει την παραχώρηση χρήσης των παραπάνω ανεξαρτήτως αν θα αδειοδοτηθεί το γήπεδο της Αγυιάς για τις επίσημες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων SuperLeague και FootballLeague. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζητά μέχρι αύριο το απόγευμα (Τετάρτη 5-6) να της καθορίσετε μηνιαίο μίσθωμα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει ότι αναλαμβάνει όλο το κόστος συντήρησης του γηπέδου καθώς και την ΔΕΥΑΠ και την ΔΕΗ του χώρου για την αποκλειστική παραχώρηση όλων των χώρων.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σας κάνει γνωστό ότι έχει ήδη ζητήσει το Παμπελοποννησιακό στάδιο το οποίο της παραχωρείται με παμψηφεί απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου με το ποσό των 3.000 ευρώ μηνιαίως και αναλαμβάνει και την συντήρηση του.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζητά την μίσθωση των χώρων για τουλάχιστον 2 χρόνια και προσφέρει για εξασφάλιση μισθωμάτων και εμπράγματη ασφάλεια».

Η καταγγελία:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει 5 Αχαιούς, τα ονόματα των οποίων για ευνόητους λόγους δεν δημοσιοποιεί, οι οποίοι χρησιμοποιώντας δημοσιεύματα της εφημερίδας Πελοπόννησος (δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει καμία σχέση του κ. Βεργανελάκη με αυτούς τους 5 ανθρώπους) κάνουν τα πάντα ώστε να μην λειτουργήσει στην Εγλυκάδα το προπονητικό κέντρο το οποίο κατασκευάζει η ΠΑΕ Παναχαϊκή σε συνεργασία με τους Πετεινούς.

Συγκεκριμένα οι 5 αυτοί Αχαιοί έκαναν έγγραφη καταγγελία, ζητώντας να περιοριστεί ο χώρος ώστε να μην μπορεί η ΠΑΕ Παναχαϊκή να κατασκευάσει το κτίριο για το οποίο έχει υπογραφεί ήδη σύμβαση κατασκευής και αναφέρουν στην καταγγελία τους συγχρόνως ότι είναι παράνομη η συνεργασία Πετεινών – Παναχαϊκής.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει κατηγορηματικά ότι το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να καθυστερήσουν για άλλη μια φορά τα έργα, αλλά το προπονητικό κέντρο θα γίνει και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει και παραδίδει αυτούς τους 5 αχαιούς στην κρίση του οποιουδήποτε υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου».

Last modified onΤρίτη, 04 Ιούνιος 2013 16:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep