Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άφησε εκτός Βοσκόπουλο

Η έκπληξη στην αποστολή της Παναχαϊκής ενόψει του αγώνα με τον Φωκικό αποτελεί ο αποκλεισμός του Γιάννη Βοσκόπουλο.

Ο Σωτήρης Αντωνίου αποφάσισε να αφήσει εκτός τον 26χρονο αμυντικό, ο οποίος σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια ήταν «πολύ κακός στο ματς με τον Βύζαντα». Πέρα από τον Βοσκόπουλο, ο κόουτς της Παναχαϊκής δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Σαλαμαστράκη και Φατιόν, ενώ άφησε εκτός για αγωνιστικούς λόγους τους Μπαξεβάνο και Πέττα. Αντίθετα ο Δημήτρης Κοιλιάρας που είχε υποστεί διάστρεμμα στα Μέγαρα είναι διαθέσιμος, επιστρέφει από τιμωρία ο αδερφός του Γιάννης, όπως και ο Γκούρτσας που ήταν τραυματίας.
Η αποστολή: Ανδρούτσος, Πίτκας, Τέλλος, Κοκκίνης, Λίτσης, Κωνσταντινίδης, Σπίνουλας, Καραμανλής, Δ. Κοιλιάρας, Παμπόε, Ν' Τζιοντό, Βασιλαντωνόπουλος, Χοτζάλι, Ρεκλείτης, Βάντερσον, Γεωργίου, Περέιρα, Γ. Κοιλιάρας, Γκούρτσας.

 

Κατέπεσε εγγυητική

 

Κατέπεσε, με απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η εγγυητική επιστολή της Παναχαϊκής. Η ΕΕΑ έκανε δεκτές τις αιτήσεις των Λουμπαρδέα, Κυβελίδη, Κωταντούλα, Τουριστική Αχαΐας (Πόρτο Ρίο) και εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων, που όλοι είχαν στα χέρια τους τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για οφειλές της ΠΑΕ. Πλέον η αχαϊκή ΠΑΕ έχει προθεσμία 15 ημερών για να την αναπληρώσει, ειδάλλως την περιμένουν περιπέτειες στο εφετινό πρωτάθλημα.

Last modified onΤρίτη, 12 Μάρτιος 2013 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep