Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Έχει μεταβιβάσει ο Κούγιας»

Η παρέμβαση του Πέτρου Σταθάκη και η απάντηση που πήρε για τον Αλέξη Κούγια.

Στην εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ παρενέβη τηλεφωνικά ο πρώην γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης και απηύθυνε ερώτηση προς τη σύμβουλο της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα σχετικά με τον νέο ιδιοκτήτη της πατρινής ΠΑΕ.

Η Μαρούπα, λοιπόν, του απάντησε: «Ο Κούγιας έχει συγκεκριμένη ποινή για έναν χρόνο. Δεν απεκδύεται των μετοχών του εντελώς. Μετά από έναν χρόνο τις παίρνει πίσω. Τις έδωσε σε κάποιον άλλον για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα».

Ο Σταθάκης επέμεινε και ρώτησε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης, με την σύμβουλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να του απαντά: «Η μεταβίβαση έχει γίνει και έχει πληρωθεί και φόρος. Ας με πάρετε αύριο τηλέφωνο να σας πω και το όνομα του νέου ιδιοκτήτη».

Στη συνέχεια ο πρώην γενικός αρχηγός των «κοκκινόμαυρων» ρώτησε εάν έχει φτάσει έγγραφο με ημερομηνία 14/01/13 στην ΕΕΑ από τη γενική γραμματεία εμπορίου, σύμφωναμε το οποίο δεν έχουν γίνει ισολογισμοί και αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Παναχαϊκή από το 2006 έως σήμερα. Εκείνη απάντησε: «Δεν το έχω υπόψη μου. Λογικά θα έρθει».

Last modified onΤρίτη, 12 Μάρτιος 2013 01:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep