Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εξώδικη καταγγελία Σταθάκη

Ο πρώην γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής έκανε «εξώδικη δήλωση – γνωστοποίηση - καταγγελία» κατά του Αλέξη Κούγια και της ΠΑΕ Παναχαϊκής.

Η καταγγελία του απευθύνεται προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, τον Αθλητικό Εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, την ΕΠΟ, την πειθαρχική επιτροπή της Football League και την ΕΕΑ. Μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: « Παρ’ όλες τις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων του ποδόσφαιρου, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Κούγιας δεν θα έπρεπε να διαθέτει οποιοδήποτε θεσμική ή διοικητική σχέση με την ΠΑΕ Παναχαϊκή, ουδόλως πειθάρχησε, ενώ με την δημοσιά συμπεριφορά του, περιφρονεί ανερυθρίαστα όλα τα έργα του ποδόσφαιρου λαμβάνοντας μια πρωτοφανούς και ανεπανάληπτης ασυλία αν όχι προνομιακής μεταχείρισης.

 

Πως είναι δυνατόν η ΠΑΕ Παναχαϊκή να συμμετέχει στα επαγγελματικά πρωτάθλημα αφού από το 2006 δεν έχει γίνει η παραμικρή η ΑΜΚ και το 2006 έως σήμερα δεν έχει δημοσιευτεί κανένας ισολογισμός στον ΦΕΚ; Η ΠΑΕ Παναχαϊκή επί των ημερών κ. Κούγια είχε μόνιμη πρακτική δίπλων συμβολαίων πέρα από τα συμβόλαια που υπογραφτήκαν στους ποδοσφαιριστές της και τα οποία περιλαμβάνουν πενιχρές αμοιβές η ΠΑΕ σχεδόν με το σύνολο των ποδοσφαιριστών υπογράφει παράλληλα και ιδιωτικά συμφωνητικά τα όποια δεν κατατίθενται πουθενά και για τα οποία η ίδια δεν καταβάλλει ούτε φόρους ούτε ασφαλιστικές εισφορές, ενώ παράλληλα η ΕΠΟ δεν εισπράττει τα νόμιμα δικαιώματά της».

Last modified onΤρίτη, 16 Οκτώβριος 2012 17:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep