Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξανά στο τραπέζι η Αγυιά

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Χρήστος Λούβαρης κατέθεσε στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Νίκο Ράπτη τις προτάσεις του για την παραχώρηση του γηπέδου της Αγυιάς.

Η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της ανέλυσε τις προτάσεις προς την Ερασιτεχνική και πλέον αναμένει την απάντηση για να λυθεί επιτέλους το θέμα του γηπέδου. Όπως ανέφερε:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα 16-10-2012 συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Χρήστου Λούβαρη και του προέδρου της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής κ. Νίκου Ράπτη παρουσία των νομικών συμβούλων κ. Αλέξη Κούγια και κ. Δημήτρη Τσαούσογλου. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πρότεινε προς την πλευρά της ερασιτεχνικής για την παραχώρηση του σταδίου της Αγυιάς για τους αγώνες , τρεις προπονήσεις στο βοηθητικό και μια προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο τα εξής ποσά:

1) 1.000 ευρώ το μήνα για κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως εισπράξεων.

2)1.500 ευρώ για κάθε παιχνίδι εάν προσέλθουν στο γήπεδο 1.500 θεατές.

3)2.000 ευρώ το μήνα εάν οι θεατές ξεπεράσουν τους 2.000.

4)Πέραν των 2.000 θεατών, το 10 τοις εκατό επί των εισπράξεων όπως προβλέπει ο νόμος.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πρότεινε να παγιωθούν τα χρέη προς την ερασιτεχνική σε 30.000 ευρώ από 49.000 ευρώ που ισχυρίζεται η ερασιτεχνική ότι είναι, γιατί ουδέποτε εισπράχτηκαν έσοδα που να δικαιολογούν αυτό το ποσό και επίσης η ΠΑΕ Παναχαϊκή να αναλάβει την εξόφληση του χρέους προς την ΔΕΗ και ΔΕΥΑΠ.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πρότεινε σε περίπτωση κατά την οποία εισπράξει έσοδα άνω των 2.000 θεατών το υπερβάλλον ποσό να πηγαίνει προς την κάλυψη του παλιού χρέους των 30.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πρότεινε επίσης πως η ομάδα αν ανεβεί στην Super League μέσα σε διάστημα 2 μηνών να καταβληθεί εφάπαξ από την ΠΑΕ Παναχαϊκή το ποσό που θα υπολείπεται όχι για την εξόφληση χρέους 30.000 ευρώ αλλά για την εξόφληση χρέους 49.000 ευρώ. Όλες αυτές οι προτάσεις τελούν υπό την προϋπόθεση ότι η αρμόδια επιτροπή θα εγκρίνει την χρήση του γηπέδου της Αγυιάς.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πρότεινε επίσης ότι σε περίπτωση που η ομάδα ανέβει στην Super League και δεν εγκριθεί η χρήση του Σταδίου της Αγυιάς από την αρμόδια επιτροπή να υπογραφεί από τώρα σύμβαση τόσο για τους φιλικούς αγώνες όσο και για τις προπονήσεις για τουλάχιστον για 3 χρόνια με μηνιαία αποζημίωση 2.000 ευρώ».

Last modified onΤρίτη, 16 Οκτώβριος 2012 15:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep