Για μόνιμη εγκατάσταση στην Κρήτη ο Σάμι

Η αποκάλυψη του Γιώργου Στειακάκη μετά τη συνάντησή του με τους Μάγκεντ Σάμι και Γιώργο Τουτζάρη.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης, συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάγκεντ Σάμι, αλλά και τον γενικό της διευθυντή, Γιώργο Τουτζάρη. Όπως αποκάλυψε ο Στειακάκης με ανάρτησή του στο facebook, ο Αιγύπτιος μεγαλομέτοχος σκέφτεται τη μόνιμη εγκατάσταση στο Ηράκλειο με την οικογένειά του «ώστε να αφοσιωθεί στην ενασχόληση του με τον Εργοτέλη».

Η ανάρτηση του Στειακάκη:

«Μετά τη συνάντηση μας σήμερα με τον ιδιοκτήτη και τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Μάγκετ Σάμι και Γιώργο Τουτζάρη, οι ειδήσεις είναι οι εξής:

1. Η ομάδα θα επιδιώξει την άνοδο από φέτος στην SL1, παρότι αυτό δεν ήταν εξαρχής ο βασικότερος στόχος. Σε κάθε περίπτωση η θέση της είναι στη μεγάλη κατηγορία.
2. Ήδη ερευνάται η αγορά κατάλληλου τμήματος γης για τη δημιουργία μεγάλου πολυγήπεδου προπονητικού κέντρου.
3. Ενδυνάμωση του ενδιαφέροντος στα τμήματα υποδομής και στο αναβαθμισμένο Μαρτινέγκο με προγράμματα κορυφαίων προδιαγραφών και τεχνογνωσίας.
4. Θα παραμείνουμε πιστοί στη φιλοσοφία της ανάδειξης νέων και ιδίως Κρητικών ποδοσφαιριστών.
4. Τέλος, εκφράσθηκε η επιθυμία του Μάγκετ Σάμι, και φροντίζει για τις γραφειοκρατικές προϋποθέσεις σε οικογενειακό επίπεδο, να διαμείνει μόνιμα στο Ηράκλειο, ώστε να αφοσιωθεί στην ενασχόληση του με τον Εργοτέλη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep