«Με χαρά θα τους κυνηγήσουμε»

Σπουδαία νίκη χαρακτήρισε αυτή απέναντι στην Ξάνθη ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης.

Μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στην Ξάνθη ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης δήλωσε:

«Δεν σημαίνει κάτι διαφορετικό αυτό το αποτέλεσμα από ό,τι σήμαινε μέχρι τώρα η προσπάθεια που κάνουμε, είτε παίζουμε εντός, είτε παίζουμε εκτός. Είχα πει ότι κάθε νίκη είναι σπουδαία και η σημερινή έχει πολύ υψηλό βαθμό σπουδαιότητας. Ήρθε απέναντι σε μια ομάδα που δύσκολα την κερδίζεις.

Αν εξαιρέσω τα πρώτα λεπτά που κάναμε κάποια επιπόλαια λάθη, στο υπόλοιπο ματς συνυπολογίζοντας και την κόπωση, μόνο ευχαριστημένος μπορώ να είμαι. Δεχτήκαμε την ισοφάριση με επιπόλαιο τρόπο, αλλά βρήκαμε ψυχικά αποθέματα και πήραμε μια μεγάλη νίκη».

Για τους στόχους του Εργοτέλη:

«Θα γίνω γραφικός στο τέλος. Ξεκινήσαμε προετοιμασία 27 Ιουλίου, έχουμε δουλέψει πολύ. Το ζητούμενο για μας ήταν να φτιάξουμε ένα σύνολο και νέο και νεανικό το οποίο θα είναι τόσο ανταγωνιστικό μέσα στα γήπεδα απέναντι σε ομάδες που θέλουν να διεκδικήσουν και θα μπορεί να τις κερδίζει. Προς το παρόν δείχνουμε ότι τα καταφέρνουμε.

Δεν ξέρω ως πού μπορεί να φτάσει αυτή η διαδικασία, γιατί πάντα σε έναν αγώνα υπάρχουν οι στιγμές και τα παιχνίδια είναι όλα αμφίρροπα. Αν οι στιγμές αυτές μας φέρουν να βρισκόμαστε κοντά σε υψηλούς στόχους, με χαρά και αποφασιστικότητα θα τους κυνηγήσουμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΣάββατο, 06 Φεβρουάριος 2021 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep