«Ολοκληρωμένη ομάδα»

Τα στοιχεία που θέλει ο Γιάννης Ταουσιάνης να προσθέσει στο παιχνίδι του ο Εργοτέλης.

Πάθος και διεκδικήσεις στις μονοναχίες, δηλαδή τα στοιχεία που έβγαλε στα Περιβόλια θέλει να μονιμοποιήσει στο παιχνίδι του ο Εργοτέλης. Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Ταουσιάνης στο κανάλι της ΠΑΕ στο Youtube. Αναλυτικά:

«Αισθανόμαστε μια δικάιωση, όχι μόνο για το παιχνίδι με τα Χανιά, αλλά και για την παρουσία που είχαμε και στα τρία παιχνίδια. Ήταν πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα για δύο λόγους. Ο ένας γιατί αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Ο δεύτερος γιατί μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαμε στην πρεμιέρα, είχαμε να ξεπεράσουμε και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γι' αυτό που κατέθεσαν στο παιχνίδι. Το μυαλό μας είναι πλέον στο επόμενο παιχνίδι και στην απαιτητική αποστολή που έχουμε σε τρεις ημέρες.

Στις δύο ημέρες που έχουμε πρέπει να ετοιμαστούμε στις συνθήκες του συγκεκριμένου αγώνα. Έχουν να κάνουν και με τα χαρακτηριστικά της ομάδας και με την ιδιαιτερότητα του γηπέδου που είναι λίγο πιο μικρό και με τις κλιματολογικές συνθήκες που πιθανόν θα βρούμε. Θα ετοιμάσουμε την ομάδα και θα αξιολογήσουμε την κατάσταση των ποδοσφαιριστών με τις απώλειες που είχαμε».

Για το τι κρατάει από τον αγώνα στα Περιβόλια:

Τα στοιχεία που βγάλαμε σαν ομάδα τα οποία μπορεί να μην μας χαρακτηρίζουν, αλλά είναι απαραίτητα σε κάθε αγώνα. Τα στοιχεία του πάθους και της διεκδίκησης στις μονομαχίες. Είναι στοιχεία που θα αποκτήσουμε σε μόνιμη βάση. Θα ολοκληρώσουν το παιχνίδι μας. Έχουμε ποιοτική, τεχνική ομάδα. Αν τα βάλουμε αυτά στη ζυγαριά θα είμαστε ολοκληρωμένη ομάδα».

Ο Θέμης Πατρινός δήλωσε:

«Προσπαθούμε να ισορροπούμε τα συναισθήματά μας και μετά από ήττες και μετά από νίκες. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι με μία ψυχολογική ελάφρυνση. Το πανηγυρίσαμε, γιατί ήμασταν λίγο επιβαρυμένοι από τις δύο ήττες.

Να πάμε με ελεύθερο μυαλό προετοιμασμένοι για την Κυριακή. Αν και το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο πιστεύω ότι από την αρχή του πρωταθλήματος δικαιούμασταν κάτι παραπάνω.

Το επόμενο παιχνίδι θα είναι ειδικών συνθηκών, σε δύσκολο γήπεδο. Ομάδα που θα παίξει αμυντικά, σκληρά. Θα πρέπει να βρούμε τρόπους να κυνηγήσουμε το γκολ, γιατί θα είναι περίεργο παιχνίδι».

Last modified onΠαρασκευή, 29 Ιανουάριος 2021 15:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep