«Στο ίδιο έργο θεατές»

Το γήπεδο του Καραϊσκάκη Άρτας δεν είναι για ποδόσφαιρο σύμφωνα με τον Νίκκι Παπαβασιλείου.

Πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη είχε ο Νίκκι Παπαβασιλείου. Όπως εξήγησε μετά την ήττα (1-0) από τον Καραϊσκάκη Άρτας οι παίκτες του πρέπει να μάθουν να προσαρμόζονται στις συνθήκες παρότι το γήπεδο του αντιπάλου δεν ήταν για ποδόσφαιρο. Οι δηλώσεις του:

«Μετά από ένα παιχνίδι 120 λεπτών με τον ΟΦΗ και μία τεράστια πρόκριση έπρεπε να προσαρμοστούμε ξανά στα δεδομένα της κατηγορίας. Σε ένα κακό γήπεδο που δεν είναι για ποδόσφαιρο, όμως επιτέλους πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να προσαρμοστούμε και σε αυτές τις συνθήκες. Κάτι που επαναλαμβάνεται δεν είναι τυχαίο.

Μιλήσαμε με τα παιδιά, όμως στο δυστυχώς στο ίδιο έργο θεατές. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν παίζουμε σε τέτοιες συνθήκες πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να προσαρμοστούμε σε αυτό που είδαμε σήμερα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να δούμε το επόμενο ματς. Καλή επιτυχία στον Καραϊσκάκη και συγχαρητήρια για τη νίκη τους.

Ο Χρήστος Μπάτζιος ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον Καραϊσκάκη για τη νίκη. Δυστυχώς για ένα ακόμα παιχνίδι σε κακές γηπεδικές συνθήκες δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου ότι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει, γιατί είναι κάτι που επαναλαμβάνεται.

Έχουμε δείξει σε καλά γήπεδα ότι διαθέτουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Όπως και να είναι η κατάσταση του γηπέδου πρέπει να προσαρμοζόμαστε και να διεκδικούμε αποτελέσματα και σε τέτοια γήπεδα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, ώστε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Καραϊσκάκη».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2019 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep