«Διάβασμα και τύχη»

Ο Δημήτρης Κατσιμήτρος μίλησε για τα πέναλτι που έπιασε στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και έδωσε την πρόκριση στον Εργοτέλη. Ο Δημήτρης Κατσιμήτρος μίλησε για τα πέναλτι που έπιασε στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και έδωσε την πρόκριση στον Εργοτέλη.

Ο Δημήτρης Κατσιμήτρος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για τους λόγους που τον έκαναν να πιάσει τρία πέναλτι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Οι επεμβάσεις του στα πέναλτι ουσιαστικά χάρισαν στον Εργοτέλη την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος και ο Δημήτρης Κατσιμήτρος έδωσε απαντήσεις στη συνέντευξη Τύπου για το μυστικό της επιτυχίας του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και την πρόκριση στα πέναλτι με 4-3:

«Από την αρχή της σεζόν έχουμε ένα μοντέλο παιχνιδιού που προσπαθούμε να το παίζουμε, είτε απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερες, είτε μικρότερες. Η πρόκρισή μας είναι δίκαιη. Ξέραμε ότι θα παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα, ότι θα έχουμε πολύ πίεση. Παρότι ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες, μας ασκήθηκε πολύ πίεση. Στα πέναλτι παίζει ρόλο και η τύχη και το διάβασμα του αντίπαλου παίκτη».

Για τα τρία πέναλτι που έπιασε και αν ήταν προετοιμασμένος γι' αυτή την διαδικασία:

«Τα πάντα είναι μελέτη. Μελετήσαμε τους παίκτες του ΟΦΗ, μου έδωσαν κάποια στοιχεία και με βοηθήσαν να συγκεντρωθώ ώστε να είμαι πιο ήρεμος και να δω τη σωστή γωνία. Μου έδειξαν κάποια βίντεο, αλλά μέσα στο γήπεδο είναι αλλιώς. Ευχαριστώ τον προπονητή τερματοφυλάκων και τον κ. Αντωνίου που με βοήθησαν σε αυτό το κομμάτι».

Last modified onΠέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019 22:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep