Πρόκριση με τριάρα και καρδιοχτύπι

Ο Εργοτέλης νίκησε τον Αρη και τον άφησε εκτός Κυπέλλου Ο Εργοτέλης νίκησε τον Αρη και τον άφησε εκτός Κυπέλλου

Μεγάλη πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου πανηγύρισε ο Εργοτέλης, επικρατώντας 3-2 του Άρη στο Παγκρήτιο.

Παλικαρία πρόκριση για τον Εργοτέλη! Η ομάδα του Ηρακλείου επέστρεψε μετά από καιρό στο Παγκρήτιο και βρήκε εκ νέου τον καλό της εαυτό, πανηγυρίζοντας, μάλιστα, ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που τη φέρνει στους «16» του Κυπέλλου! Οι Κρητικοί έφτασαν να κάνουν... περίπατο απέναντι στον Άρη (στο 53’ ήταν μπροστά 3-0), όμως τελικά θα βρίσκονται στην κλήρωση της Παρασκευής (21/12), καθώς επικράτησαν 3-2 και μαζί με τον πρώτο ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στην επόμενη φάση από τον 4ο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν εύκολα μπάλα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τους Θεσσαλονικείς να ελέγχουν το ματς και να είναι απειλητικοί για την εστία του Κατσιμήτρου, ο οποίος σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει για να κρατήσει το μηδέν.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το πρώτο ημίχρονο θα ολοκληρωθεί χωρίς κάποιο γκολ, ο Εργοτέλης «χτύπησε» στην κόντρα και άνοιξε το σκορ στο 44’ με τον Μπουρσέλη, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα πρόκρισης και ανεβασμένη ψυχολογία.

Οι Κρητικοί μπήκαν με φόρα στο δεύτερο μέρος και αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους με άλλα δύο τέρματα με τους Ιατρούδη (50’) και Έφορντ (53’), όμως η απάντηση του Άρη με τον Ντιγκινί ήταν άμεση (57’), με τους Θεσσαλονικείς να μένουν στο παιχνίδι της πρόκρισης, κυνηγώντας δύο γκολ.

Ο Εργοτέλης δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, όμως ένα χέρι του Κοζορώνη εντός περιοχής έδωσε την ευκαιρία στον Ντιγκινί να σκοράρει για δεύτερη φορά από τα 11 μέτρα (74’). Στα υπόλοιπα λεπτά οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, όμως στο 88' Κατσιμήτρος αρνήθηκε ένα τρίτο γκολ στο Ντιγκινί. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε θριαμβευτές τους γηπεδούχους, οι οποίοι άφησαν εκτός Κυπέλλου μία ομάδα από τη Super League.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 44’ Μπουρσέλης, 50’ Ιατρούδης, 53’ Έφορντ - 57’, 74’ πέν. Ντιγκινί

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Κοζορώνης, Γιακούμπου, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (69’ Καπνίδης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (82’ Μαζουλουξής), Έφορντ, Κατσούρι (48’ Μπουτσάκης)

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Καντιμοίρης, Μπάσα (53’ Σιώπης), Ντιγκινί, Μαρτίνες (47’ Γκαρσία), Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές, Ματίγια, Τζανακάκης, Μενέντεθ, Βέλεθ (41’ Δεληζήσης), Μάβραϊ.

Last modified onΠέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep