«Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου αδυνατούσε να χωνέψει πώς δεν επικράτησε ο Εργοτέλης του Πλατανιά.

Σκασμένος ήταν ο Νίκκι Παπαβασιλείου μετά το 2-2 του Εργοτέλη με τον Πλατανιά. Η ομάδα του ήταν 2-0 μπροστά στο σκορ, αλλά με γκολ του Μπιανκόνι στο 85' και στο 92' οι Χανιώτες ισοφάρισαν. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε δυο ίσως απ’ τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με πολύ υψηλή ένταση σε όλη τη διάρκεια του. Νομίζω παίξαμε αρκετά καλά και στο πρώτο ημίχρονο αλλά και μετά το 2-0. Δε μπορώ να πιστέψω ότι χάσαμε αυτό το ματς αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πάντα το 2-0 δεν είναι ένα επικίνδυνο αποτέλεσμα και πάντα όταν ο αντίπαλος μειώνει, η ψυχολογία είναι υπέρ του. Εμείς δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Κάναμε πολύ εύκολα λάθη για το επίπεδο μας. Βγήκε μια κούραση στο τέλος. Είναι το 5ο παιχνίδι μέσα σε 15 μέρες. Μας έλειψαν και κάποια παιδιά αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα το αναλύσουμε. Θα μάθουμε από τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε τέτοια παιχνίδια να τα διαχειριζόμαστε καλύτερα».

Για το αν αυτή η διαχείριση του παιχνιδιού στα τελευταία λεπτά, θα αποτελέσει ένα μάθημα για τους ποδοσφαιριστές του:

«Σαφώς και θα λειτουργήσει σαν μάθημα καθώς εμείς έτσι βλέπουμε το ποδόσφαιρο. Είμαστε μια νέα ομάδα όπου υπάρχουν νέα παιδιά και πολλές φορές πρέπει να διαχειρίζεσαι, το παιχνίδι, την κούραση και άλλα πράγματα. Πάντα απ’ αυτά τα παιχνίδια μαθαίνεις. Σε γενικές γραμμές αν υπήρχε μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει αυτή είναι ο Εργοτέλης γιατί μέχρι το 80’ δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου. Όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής εκπροσώπησε τους παίκτες του Εργοτέλη στην συνέντευξη Τύπου, όπου σημείωσε: «Το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα είναι κάτι που μας στεναχωρεί ειδικά όταν προηγούμαστε 2-0, μέσα στην ίδια μας την έδρα αλλά είναι ένα παιχνίδι που θα λειτουργήσει για εμάς σαν μάθημα. Η εικόνα του παιχνιδιού τα τελευταία λεπτά είναι ένα αποτέλεσμα κούρασης απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια. Και οι απουσίες έπαιξαν ρόλο αλλά και η απειρία καθώς είμαστε πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές στην ομάδα και θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι καλύτερα στο γήπεδο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στην ομάδα καθώς έχουμε ένα σημαντικό αγώνα την Κυριακή, ακόμη ένα τοπικό ντέρμπι και θα πάμε όπως σε κάθε αγώνα για τη νίκη».

Last modified onΚυριακή, 25 Νοέμβριος 2018 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep