«Ένα καλό μάθημα»

Ο Εργοτέλης έχασε ένα ημίχρονο στον Βόλο σύμφωνα με τον Νίκκι Παπαβασιλείου.

Την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι στον Βόλο κράτησε ο Νίκκι Παπαβασιλείου. Ο τεχνικός του Εργοτέλη στάθηκε στα διαδοχικά ματς υψηλής έντασης που έδωσε η ομάδα του και χαρακτήρισε το 1-1 ως ένα καλό μάθημα. Αναλυτικά είπε:

«Μετά από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς με τρία συνεχόμενα παιχνίδια υψηλής έντασης ξέραμε ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο με μεγάλη ποιότητα. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Χάσαμε ένα ημίχρονο, υπερεκτιμήσαμε κάποια πράγματα και είχαμε μία πάρα πολύ καλή αντίδραση στο ημίχρονο. Βγήκαμε πιο μπροστά, πιέσαμε, κερδίσαμε μέτρα και στο δεύτερο ήμασταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο και κυριάρχησε στο παιχνίδι. Είχαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πολύ πιο γρήγορα που θα μας έδινε τη δυνατότητα να έχουμε τον χρόνο ακόμα και να το κερδίσουμε.

Για εμάς ήταν ένα καλό μάθημα. Πρέπει να μπαίνουμε από το πρώτο λεπτό με την ίδια νοοτροπία και να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο. Να μην μπαίνουμε σε ένα παιχνίδι που δεν το ξέρουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα σε μία πολύ δύσκολη έδρα και έχουμε μόνο να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι. Εχουμε νέα παιδιά, ίσως και τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία. Η διαχείριση, η εμπειρία και μέσα από το πρωτάθλημα θα βελτιώσουν και τον ψυχολογικό τομέα. Στον αγωνιστικό είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα.

Αν δούμε όλο το παιχνίδι και το δεύτερο ημίχρονο νομίζω θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Και ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες στο 1-1. Είναι ματς που μπορείς να κερδίσεις, μπορεί και να χάσεις. Σε γενικές γραμμές και με τις συνθήκες (Τετάρτη, Κυριακή) δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά.

Θα μπορούσαμε να αρχίσουμε το πρωτάθλημα πολύ πιο νωρίς και να μην έχουμε αυτό το πράγμα, Τετάρτη - Κυριακή. Θα ξεκουραστούμε και θα δούμε το επόμενο ματς που είναι πάντα το πιο σημαντικό. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο και στον Βόλο γι' αυτή την ποιοτική ομάδα που έχουν φτιάξει».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 22:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep