«Βιασμός κάθε λογικής»

Οι φίλοι του Εργοτέλη αντιδρούν στην απαγόρευση μετακίνησής τους στα Χανιά.

Την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Εργοτέλη στα Χανιά για το παιχνίδι της Κυριακής (04/11, 15:00) με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό αποφάσισε η αστυνομία. Η απόφαση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των οργανωμένων φίλων των «κιτρινόμαυρων» Daltons, καθώς ποτέ δεν έχουν προκαλέσει το παραμικρό επεισόδιο, ενώ ο Εργοτέλης δεν έχει πληρώσει ποτέ πρόστιμο για τη συμπεριφορά τους εντός ή εκτός έδρας.

Αναλυτικά:

«Μετά από τόσα χρόνια υποστηρίζοντας την ομάδα μας χωρίς να δημιουργήσουμε κανένα πρόβλημα ούτε εντός ούτε εκτός έδρας διοργανώνοντας εκδρομές σε Λειβαδιά, σε Τρίπολη, σε Νέα Σμύρνη, σε Περιστέρι…

Στα Χανιά αμέτρητες φορές.

Ποτέ όμως ο Εργοτέλης δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ πρόστιμο από τους φιλάθλους του για επεισόδια, υβριστικά συνθήματα και καπνογόνα.

Γιατί Κύριοι μας στερείτε χωρίς λόγο να δούμε την καψούρα μας να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα να παίζει μπάλα μακριά από την έδρα μας;

Γιατί Κύριοι της Αστυνομίας κατά παράβαση και βιασμό κάθε λογικής απαγορεύετε στους υγιείς φιλάθλους να μένουν έξω και μακριά από τα αθλητικά γεγονότα που υποτίθεται ότι σε αυτούς απευθύνεται!!!».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep