Οι ασίστ του Μπουτσάκη

Ο Γιάννης Μπουτσάκης άρχισε το πρωτάθλημα με δύο ασίστ, όπως ακριβώς είχε τελειώσει και το περσινό. Ο Γιάννης Μπουτσάκης άρχισε το πρωτάθλημα με δύο ασίστ, όπως ακριβώς είχε τελειώσει και το περσινό.

Ειδίκευση στις τελικές πάσες απέκτησε ο Γιάννης Μπουτσάκης στον Εργοτέλη και ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με τον τρόπο που τελείωσε το προηγούμενο. 

Ο Γιάννης Μπουτσάκης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 70ό λεπτό της αναμέτρησης της Κυριακής (28/10) με τον Απόλλωνα Πόντου και ενώ δεν υπήρχε σκορ. Ο Εργοτέλης έψαχνε να βρει τη λύση για να ανοίξει την άμυνα της ομάδας της Καλαμαριάς και ο ο 24χρονος ποδοσφαιριστής χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να βρεθεί σε κατάλληλη θέση και να δώσει την πάσα στον Τσέλιο που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ηρακλείου.

Ουσιαστικά αυτή ήταν η πρώτη φάση που συμμετείχε ο Μπουτσάκης στο παιχνίδι και μόλις πέντε λεπτά αργότερα βρήκε πάλι τρόπο να δώσει στην μπάλα σε σωστό χώρο και χρόνο στον Τζόσεφ Έφορντ για να τη στείλει στα δίχτυα και να αποκτήσει σκορ ασφαλείας ο Εργοτέλης, σφραγίζοντας τη νίκη του. Ο 24χρονος μέσος της ομάδας του Ηρακλείου είχε σταματήσει στο ίδιο σημείο την περσινή σεζόν, αφού στην τελευταία αγωνιστική κατάφερε να δώσει πάλι δύο ασίστ στο ίδιο παιχνίδι, στη νίκη του Εργοτέλη μέσα στα Τρίκαλα με 3-0. Μάλιστα η μια από τις δύο ήταν πάλι στον Τζόσεφ Έφροντ, ενώ η άλλη ήταν στον Νίκο Σταματάκο που πλέον αγωνίζεται στην θεσσαλική ομάδα.

Πέρυσι τελείωσε το πρωτάθλημα με 7 ασίστ και φέτος άρχισε με τον καλύτερο τρόπο, αφού μόλις σε 20 λεπτά συμμετοχής κατάφερε να βρει δύο φορές τους συμπαίκτες του στη θέση που έπρεπε και να τελειώσουν και εκείνοι την φάση με τον καλύτερο τρόπο. 

Last modified onΔευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 22:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep