Βελγικές ομάδες για Κάιπερς

Δημοσίευμα στο Βέλγιο κάνει λόγο για ενδιαφέρον ομάδων να αποκτήσουν τον Ούγκο Κάιπερς.

Στο στόχαστρο ομάδων από το Βέλγιο βρίσκεται ο Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος αν και ανήκει στον Εργοτέλη, δεν συμμετέχει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του. Ο 21χρονος επιθετικός πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν στους «κιτρινόμαυρους», πετυχαίνοντας 22 γκολ, αλλά επειδή διαφώνησε με τη συμφωνία της ομάδας του με την ΑΕΚ για την παραχώρησή του, δεν έχει ενσωματωθεί φέτος στην προετοιμασία.

Στο Βέλγιο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα voetbalnieuws.be, υπάρχουν ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής. Και όπως έχει διαμηνύσει ο μάνατζέρ του, μπορούν να τον αποκτήσουν με ένα ποσό πάνω από 300.000 ευρώ. Η πρόταση πρέπει να υπερβαίνει τα 300.000 ευρώ που έδωσε η ΑΕΚ στον Εργοτέλη για να αποκτήσει τον Κάιπερς, προκειμένου οι «κιτρινόμαυροι» να επιστρέψουν τα χρήματα που έχουν λάβει και να μείνει και κάτι σε αυτούς.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και μένει να φανεί αν θα υπάρξει ομάδα που θα καλύψει τις παραπάνω προϋποθέσεις για να κάνει δικό της τον 21χρονο φορ, ο οποίος όμως έχει μείνει πολλούς μήνες εκτός δράσης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep