Επένδυση με Τσέλιο

Τη δική τους επένδυση θέλουν να κάνουν στον Εργοτέλη με την παραμονή του Ηλία Τσέλιου στην ομάδα με ελεύθερη μεταγραφή από την ΑΕΚ. Τη δική τους επένδυση θέλουν να κάνουν στον Εργοτέλη με την παραμονή του Ηλία Τσέλιου στην ομάδα με ελεύθερη μεταγραφή από την ΑΕΚ.

Η επικείμενη μεταγραφή του Ούγκο Κάϊπερς στην ΑΕΚ είναι στο τελευταίο της βήμα και στον Εργοτέλη... νιώθουν πως κάνουν και εκείνοι επένδυση με τον Ηλία Τσέλιο.

Ο Ηλίας Τσέλιος μετακόμισε στον Εργοτέλη τον Ιανουάριο, αφού πρώτα είχε περάσει ένα εξάμηνο δανεικός από την ΑΕΚ στην Λαμία που δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον τεχνικό της ομάδας, Μπάμπη Τεννέ. Στο Ηράκλειο ήταν εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα, όμως, αφού αγωνίστηκε σχεδόν στο σύνολο των αγώνων του Εργοτέλη (18 αγώνες - 2 γκολ) και ήταν από εκείνους που άλλαξαν την εικόνα στη μεσαία γραμμή και έδωσαν στην ομάδα στοιχεία που της έλειπαν.

Ανάμεσα στα ανταλλάγματα για την επικείμενη μεταγραφή του Ούγκο Κάιπερς στην ΑΕΚ βρίσκεται και το όνομα του Ηλία Τσέλιου και αν τώρα αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα της Κρήτης, αυτό που διεκδικεί ο Εργοτέλης είναι η ελεύθερη μεταγραφή του. Αν συμβεί αυτό, τότε θα υπάρχει η ικανοποίηση πως και οι δύο ομάδες θα έχουν κάνει τη δική του επένδυση σε αυτή τη συμφωνία και αν η ΑΕΚ πάρει έναν επιθετικό που ξεχώρισε για τα γκολ του στην Football League, ο Εργοτέλης θα έχει στη μηχανή του έναν σύγχρονο μέσο με πολλούς ρόλους μέσα στο γήπεδο και αξία μεταπώλησης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 27 Μάιος 2018 21:55

1 comment

  • Θανάσης
    Θανάσης Κυριακή, 27 Μάιος 2018 13:39 Comment Link

    Μπαμπης Τεννές. Γελάει ο κόσμος. Ευτυχώς τον κατάλαβαν και τον εδιωξαν. Ο χειρότερος προπονητής. Πήγε να καταστρέψει τον παιχταρά τον Τσέλιο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep