Η πρωτιά του Κάιπερς

Ο Βέλγος επιθετικός του Εργοτέλη, Ούγκο Κάιπερς έχει βρει δίχτυα σε 12 παιχνίδια, περισσότερα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα της Football League. 

[googlead][/googlead]

Ο Ούγκο Κάιπερς μπορεί να υπολείπεται δύο τέρματα του Δημήτρη Μάνου, ο οποίος φιγουράρει στην κορυφή των σκόρερ της Football League με 15, όμως κατέχει μια άλλη πρωτιά στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Βέλγος στράικερ του Εργοτέλη έχει σκοράρει σε 12 παιχνίδια, περισσότερα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή (ακολουθούν οι Μάνος, Μωραϊτης με δέκα ματς) στην κατηγορία.

Όσον αφορά τα «θύματα» του 21 ετών επιθετικού, είναι οι ΑΟΧ Κισσαμικός, Παναχαϊκή, Άρης, Απόλλων Πόντου, Απόλλων Λάρισας, Καραϊσκάκης Άρτας, Βέροια, Πανσερραϊκός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγινιακός. Μάλιστα με τις δύο πρώτες ομάδες έχει σκοράρει, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, ενώ η Βέροια είναι η μοναδική της οποίας την εστία έχει παραβιάσει δις σε ένα παιχνίδι.

Η προπόνηση της Παρασκευής (9/3) έγινε σε δυο γκρουπ, όπως συμβαίνει την επομένη των αναμετρήσεων. Όσοι αγωνίστηκαν με την Παναχαϊκή, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς. Εκτός παραμένει ο Βασίλης Μπούζας λόγω ενοχλήσεων στην μέση.

Last modified onΠαρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 17:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep