Η έκπληξη του Σάμι

Το «στόρι» της άφιξης του ιδιοκτήτη του Εργοτέλη, Μάγκετ Σάμι στο Ηράκλειο λίγη ώρα πριν από την σέντρα του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. 

[googlead][/googlead]

Η παρουσία του Μάγκετ Σάμι στις εξέδρες του Παγκρήτιου για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας αποτέλεσε έκπληξη για τον Τάκη Γκώνια και τους ποδοσφαιριστές του. Κι αυτό καθώς ελάχιστοι γνώριζαν το ταξίδι του Αιγύπτιου επιχειρηματία στο Ηράκλειο.

Μάλιστα  όταν πριν από την σέντρα του κυριακάτικου αγώνα βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας, για να ευχηθεί καλή επιτυχία, άπαντες δεν πίστευαν στα... μάτια τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σάμι μετά τη νέα νίκη των Κρητικών στο πρωτάθλημα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος και δήλωσε δικαιωμένος για την στήριξη του εγχειρήματος από το ξεκίνημα της σεζόν. 

Από κει και πέρα η ΠΑΕ Εργοτέλης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση με αφορμή τον θάνατο της μητέρας του προέδρου του ερασιτέχνη, Γιώργου Στειακάκη: «Η οικογένεια του Εργοτέλη εκφράζει την θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια, στον πρόεδρο του Γ.Σ. Εργοτέλης Γιώργο Στειακάκη και τους οικείους του, για την απώλεια της μητέρας του Ζαχαρένιας. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης στο νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου και θα παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου και της ΠΑΕ Εργοτέλης».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep