Αφίξεις και νίκη στα... χαρτιά

Αφίξεις τεσσάρων παικτών περιμένει μέσα στην εβδομάδα ο Εργοτέλης που κάνει και σεφτέ στις νίκες, ελέω Αχαρναϊκού.

[googlead][/googlead]

Μεταγραφική ενίσχυση και πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, έστω και στα χαρτιά... Αυτά περιλαμβάνει η τρέχουσα εβδομάδα για τον Εργοτέλη.

Οι Κρητικοί περιμένουν την άφιξη τεσσάρων παικτών στο Ηράκλειο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς» και μάλιστα οι δύο είναι πιθανό να καταφτάσουν την Τετάρτη 10/1 (οι επόμενοι μέχρι την Κυριακή).

Δεν έχει γνωστοποιηθεί η προέλευση των παικτών, ωστόσο πιθανολογείται ότι οι επιλογές θα έχουν τη σφραγίδα του Αιγύπτιου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Μάγκετ Σαμί (όπως για παράδειγμα το περασμένο καλοκαίρι οι Κάιπερς, Εντιαγέ). Να σημειωθεί ότι ο Εργοτέλης θέλει να ενισχυθεί στις θέσεις του δεξιού μπακ, στόπερ, αμυντικού μέσου, αλλά και μεσοεπιθετικά.

Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα η ομάδα θα κάνει και σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα, έστω και με επικράτηση στα χαρτιά (3-0 άνευ αγώνος επί του αποβληθέντα Αχαρναϊκού).

Ο Τάκης Γκώνιας, βέβαια, καλείται να δουλέψει με τους παίκτες (και με τους νέους που θα αφιχθούν) για να παρουσιαστεί πιο αποτελεσματική η ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια στις 21/1.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep