7 μήνες χωρίς νίκη...

Για 4η φορά φέτος ο Εργοτέλης προηγήθηκε, αλλά δεν πανηγύρισε τρίποντο.

[googlead][/googlead]

Η απόσταση από τη ζώνη σωτηρίας όλο και μεγαλώνει για τον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί απέχουν επτά πόντους από τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή και δεν αποκλείεται η ψαλίδα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο εάν η Αναγέννηση Καρδίτσας επικρατήσει της Σπάρτης. Μετά από κάθε ήττα γίνονται παράπονα για τη διαιτησία, αλλά δεν είναι δυνατόν για όλα να φταίει ο συγκεκριμένος παράγων.

Η διοίκηση στηρίζει τον Τάκη Γκώνια και προφανώς έχει αποφασίσει να πορευτεί ως έχει και ας βλέπει τους «κιτρινόμαυρους» να διαθέτουν καλύτερη άμυνα μόνο από τον Αχαρναϊκό που έχει αποβληθεί με 19 τέρματα. Εκτός αυτού σε αγώνες όπου ο Εργοτέλης προηγήθηκε, έχει απωλέσει συνολικά 11 βαθμούς.

Τη 2η αγωνιστική η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε του ΑΟΧ Κισσαμικού, αλλά οι φιλοξενούμενοι με 10 παίκτες πήραν τον πόντο. Στην 4η στροφή ο Εργοτέλης βρέθηκε μπροστά 2-0 στο ημίχρονο και ηττήθηκε 3-2. Ίδιο σκηνικό και απέναντι στον ΟΦΗ. 1-0 με τον Εντιαγιέ και ήττα 4-2. Την Τετάρτη (20/12) το... καρέ έκλεισε με ήττα (3-2) από τον Απόλλωνα Λάρισας και παρότι οι Κρητικοί προηγήθηκαν και πάλι με τον Βέλγο.

Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» συμπλήρωσαν φέτος εννέα επίσημα ματς χωρίς νίκη. Η τελευταία είχε σημειωθεί πριν από ακριβώς επτά μήνες (21/05/2017) απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας...

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 21 Δεκέμβριος 2017 16:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep