«Κύπελλο... προετοιμασίας»

Περίφημα τα πήγε ο Εργοτέλης στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό σύμφωνα με τον Τάκη Γκώνια.

[googlead][/googlead]

Στη συμμετοχή επτά παιδιών από τις ακαδημίες στάθηκε ο Τάκης Γκώνιας μετά το βαρύ 5-0 του Εργοτέλη από τον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό. Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και τα τρία παιχνίδια για εμάς είχαν χαρακτήρα προετοιμασίας. Να μπορέσουμε να κάνουμε την ομάδα μας καλύτερη και να δώσουμε και αγωνιστικό χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν όπως σήμερα.

Έπαιξαν επτά παιδιά από την ακαδημία του Εργοτέλη. Οι οκτώ που ξεκίνησαν είχαν από λίγο έως καθόλου χρόνο και πραγματικά για ένα ημίχρονο τα πήγαν περίφημα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα Super League. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι της Δευτέρας και το πρωτάθλημα της Football League».

Αν το βαρύ σκορ θα επηρεάσει αρνητικά τους παίκτες:

«Αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Είναι παιδιά που δεν είχαν καθόλου χρόνο συμμετοχής και είναι πολύ δύσκολο γι' αυτούς να αντέξουν για 90 λεπτά. Όπως και δεν άντεξαν απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».

Για τον αγώνα της Δευτέρας με τον ΟΦΗ:

«Είναι μια γιορτή του Ηρακλείου. Θα παίξουν δύο πολύ καλές ομάδες. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που το μπάτζετ της είναι πολύ μεγάλο και σημασία για μένα έχει να παιχτεί πολύ καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσει ο καλύτερος, ώστε να διαφημίσουμε το κρητικό ποδόσφαιρο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 30 Νοέμβριος 2017 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep