«Θέαμα και αποτέλεσμα»

Ο Γιώργος Τουτζάρης μίλησε για το Εργοτέλης-Άρης και υποστήριξε ότι στόχος είναι η ουσία και το θέαμα.

[googlead][/googlead]

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης, Γιώργος Τουτζάρης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 FM, ενόψει του αγώνα με τον Άρη, που θα γίνει την Κυριακή (19/11) στο Παγκρήτιο, για την 4η αγωνιστική της Football League. Εξέφρασε την εκτίμηση ότι σε λίγο καιρό ο Εργοτέλης θα συνδυάζει ουσία και θέαμα, ενώ δήλωσε ότι η ομάδα του Ηρακλείου είναι τυχερή που την έχει στα χέρια του ο Αιγύπτιος Μάγκεντ Σάμι.

Για την προσπάθεια που γίνεται στον Εργοτέλη:
«Ο Μαγκέντ Σάμι προέκυψε ξαφνικά. Συνεργαζόμαστε 2 χρόνια και τον ακολούθησα από την πρώτη στιγμή. Έχει αρκετά χρόνια ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, εδώ και 10-12 χρόνια. Είναι λάτρης των ακαδημιών και δουλεύει πολύ με νέα παιδιά. Είναι τυχερός ο Εργοτέλης, γιατι αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει να κάνει κάτι πρόσκαιρο. Δουλεύει σταθερά και τα αποτελέσματα που θα δει η ομάδα θα έρθουν αργότερα. Φέτος προσπαθούμε να χαίρεται ο κόσμος την ομάδα που παρακολουθεί και θα δούμε.

Για τα ατυχή αποτελέσμαρα:
«Πιστεύουμε σε λίγο καιρό να μπορούμε να συνδυάσουμε και τα δύο. Και το θέαμα και το αποτέλεσμα».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:
«Τον Άρη τον δίνουν όλοι ξεκάθαρο φαβορί στο παιχνίδι κόντρα σε εμάς. Όπως έγινε και το παιχνίδι στην Πάτρα, δεν νομίζω όμως πως η Παναχαϊκή πέρασε εύκολα. Ήταν δικό μας πρόβλημα που δεν κερδίσαμε. Δεν στεκόμαστε στην διαιτησία. Θέλω να δω ένα γήπεδο με αρκετό κόσμο. Να παίξουμε καλά και αν είμαστε καλύτεροι να κερδίσουμε».

Για τον προπονητη της ομάδας, Τάκη Γκώνια:
«Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Εμείς θέλουμε να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο και να έρθουν όσο περισσότεροι φίλαθλοι, ακόμη και του Άρη, για να δουν ωραίο θέαμα. Σε όλα τα παιχνίδια τους θέλουμε δίπλα μας. Ο προπονητής της ομάδας έχει αυτή την φιλοσοφία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 17 Νοέμβριος 2017 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep