Αγιασμός στο Παγκρήτιο (photos)

Τις ευλογίες του Πατέρα Μιχαήλ πήραν στον Εργοτέλη εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ανακοινώθηκε ο Μπακόπουλος.

[googlead][/googlead]

Τον καθιερωμένο πριν από το ξεκίνημα της κάθε σεζόν αγιασμό πραγματοποίησε πριν από την προπόνηση του Σαββάτου (21/10) ο Εργοτέλης. Στην συνέχεια ο Τάκης Γκώνιας και οι παίκτες του συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη. Το «παρών» έδωσε ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Τουτζάρης, ενώ ο Πατέρας Μιχαήλ καθαγίασε την ομάδα και ευχήθηκε για μία καλή και επιτυχημένη σεζόν, δίχως προβλήματα και τραυματισμούς. 

Μπακόπουλος και επίσημα

Από κει και πέρα όπως σας είχε ενημερώσει από το πρωί του Σαββάτου (21/10) το FL News ο Γιάννης Μπακόπουλος είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων των Κρητικών. Η ανακοίνωση από πλευράς Εργοτέλη:

«Έκλεισε σήμερα η θέση του προπονητή τερματοφυλάκων της ΠΑΕ Εργοτέλης η οποία είχε μείνει «ορφανή» λίγο μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Νάση για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Ο Γιάννης Μπακόπουλος βρέθηκε σήμερα στο Παγκρητιο στάδιο και αφού έκλεισε και τυπικά την συμφωνία του με την ομάδα μας έπιασε αμέσως δουλειά.

Ο νέος τεχνικός τερματοφυλάκων του Εργοτέλη είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ) στην Αθήνα, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Ειναι στο πρώτο στάδιο για το δίπλωμα UEFA Α’, ενώ το 2011 ολοκλήρωσε τον κύκλο της Σχολής Εξειδίκευσης Προπονητών Τερματοφυλάκων της ΕΠΟ. Μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, με τη φανέλα του Αθηναϊκού (1995-1997), ενώ στην Κρήτη έχει αγωνιστεί σε Επισκοπή, Ιωνία, Αστέρα Ρεθύμνου, ΕΑΠ, ΠΑΟ Κρουσσώνα. Επίσης, ήταν διεθνής με την Εθνική Ομάδα Νέων U-17, αλλά και με την Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων. Προπονητής τερματοφυλάκων έχει διατελέσει σε Ο.Φ. Αρμένων, Επισκοπή, Α.Ο. Χανιά, ΟΦΗ και ΙΝΚΑ Χανίων».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 18:25

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep