Μαθαίνουν ημερομηνία άφιξης

Ο Ιμπραχίμα Εντιαγιέ θα προσκομίσει τη Δευτέρα 9/10 το τελευταίο έγγραφο για να εκδοθεί η βίζα του και να ενσωματωθεί στον Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Στην τελική ευθεία δείχνει να εισέρχεται το θέμα του Ιμπραχίμα Εντιαγιέ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν στον Εργοτέλη ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής καλείται να προσκομίσει τη Δευτέρα 9/10 ένα τελευταίο έγγραφο (το ποινικό μητρώο) στην αρμόδια πρεσβεία για να εκδοθεί ακολούθως η βίζα του.

Εφόσον, λοιπόν, ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία θα μπορεί να προγραμματίσει και το ταξίδι στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα. Οπότε στο Ηράκλειο εκτιμούν πλέον ότι μέσα στην εβδομάδα ο παίκτης θα αφιχθεί στην Κρήτη και θα τεθεί στη διάθεση του Τάκη Γκώνια που ποντάρει πολλά στον 19χρονο αριστερό winger.

Πρόκειται, άλλωστε, για ποδοσφαιριστή που έκανε αισθητή την παρουσία του την περασμένη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ της Αιγύπτου με τη φανέλα της άλλης ομάδας του Μάγκεντ Σαμί, της Γουάντι Ντέγκλα.

Από κει και πέρα η ματαίωση του σαββατιάτικου φιλικού με τον ΑΟ Χανιά - Κισσαμικό άλλαξε και το πρόγραμμα της ομάδας. Οι παίκτες του Εργοτέλη έχουν προπόνηση την Κυριακή 8/10 και το ρεπό μετατέθηκε για την επόμενη μέρα.

 

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep