Ξεκαθαρίζει για Παγκρήτιο

Καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στους ιθύνοντες του Εργοτέλη και τους ανθρώπους του Παγκρητίου Σταδίου

Εξαιρετικά κρίσιμο είναι το ραντεβού της Πέμπτης ανάμεσα στους ιθύνοντες του Παγκρητίου Σταδίου και τους ανθρώπους του Εργοτέλη, αναφορικά με την χρήση του γηπέδου από τους τελευταίους.

Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές έπεσε στο… κενό, καθώς η πρόταση της διοίκησης του Εργοτέλη απορρίφθηκε, όμως οι ιθύνοντες της ομάδας του Ηρακλείου ευελπιστούν πως αυτή τη φορά τα πράγματα θα κυλήσουν διαφορετικά και θα πάρουν το «οκ» για την χρησιμοποίηση και φέτος, τν εγκαταστάσεων του Παγκρητίου. Κάτι που θεωρεί απαραίτητο και ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας, Μαγκέντ Σαμί, με τον Αιγύπτιο να ξεκαθαρίζει πως ένας από τους λόγους που ανέλαβε τις τύχες του Εργοτέλη, ήταν και η δυνατότητα η ομάδα να αγωνίζεται στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζονται οι απαραίτητες διαδικασίες για την ίδρυση της ΠΑΕ, προκειμένου τα πάντα να είναι έτοιμα ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League, ενώ άμεσα θα κατατεθεί και το απαραίτητο ποσό των 300 χθλιάδων ευρώ, για το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 18 Αύγουστος 2017 12:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep