Οι υποψήφιοι του Βρέντζου

Τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση του Εργοτέλη

Πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις του Γιώργου Βρέντζου, ο οποίος «τρέχει» να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές του Ερασιτέχνη Εργοτέλη τη Μ. Εβδομάδα. Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με τις επαφές να συνεχίζονται. Στο Δ.Σ. θα βρίσκονται ο Γιώργος Σουλτάτος, ο Μύρων Σχοιναράκης όπως και κάποια ιστορικά στελέχη όπως ο Δημήτρης Γιαννουλάκης, ο Μιχάλης Σκεπάρνης, ο Σπύρος Δανδαρής αλλά και ένας εκπρόσωπος των Παλαιμάχων. Πρόταση έχει γίνει στον Βαγγέλη Γιαννουλάκη, ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Ακόμα προσέγγιση έχει γίνει στους Μάνο Παπαντωνάκη, Λευτέρη Καραταράκη, Γιώργο Κατρινάκη, Γιάννη Τζανιδάκη, Γιάννη Μπροκαλάκη, καθώς και στους γιατρούς Γιάννη Ασλανίδη και Γιάννη Δατσέρη. Στα υπόψη βρίσκεται ο δικηγόρος Χριστόφορος Καπαρουνάκης και οι κ.κ. Γεωργιλαδάκης, Αρχοντουλάκης, όπως και δικηγόρος Σπύρος Βρέντζος.

Πρόθεση του Γιώργου Βρέντζου είναι να υπάρχει εκπροσώπηση και από τις οικογένειες Τζώρτζογλου και Στειακάκη, που έχουν προσφέρει πολλά στον Εργοτέλη.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep