Θετικό κλίμα με Κοντονή

Τις θέσεις των Εργοτέλη και Ολυμπιακού Βόλου άκουσε ο Σταύρος Κοντονής

Ενώπιον του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, και της ηγεσίας της ΓΓΑ βρέθηκαν εκπρόσωποι του Ολυμπιακού Βόλου και του Εργοτέλη, προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα των ΠΑΕ που υποβιβάστηκαν και των χρεών που τους βαραίνουν. Από την κρητική ομάδα το παρόν στη συνάντηση έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βαγγέλης Γιαννουλάκης καθώς και ο υποψήφιος πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Βρέντζος. Παρούσα ήταν και τριμελής αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και η υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη ,και οι βουλευτές Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Χρήστος Μπουκώρος.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο ειδικός σύμβουλος του υφυπουργού, Γιώργος Κατραχούρας, και ο προϊστάμενος του γραφείου του Ιάκωβος Φιλιππούσης, αλλά και δύο μέλη της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής η οποία επεξεργάζεται το νέο αθλητικό νόμο, οι κ.κ. Σχοινάς και Καραθανάσης.

Οι παράγοντες των Εργοτέλη και Ολυμπιακού Βόλου είχαν συντάξει κοινό υπόμνημα με τις θέσεις τους και εξήγησαν τη δεινή θέση στην οποία θα βρεθούν ιστορικοί σύλλογοι, στην περίπτωση που τους ακολουθήσουν τα χρέη που δημιούργησαν άλλοι, αν χρειαστεί να γίνουν και πάλι ΠΑΕ. Επισήμαναν δε πως δεν είναι σωστό να καταδικάζονται σύλλογοι σε αφάνεια, για πράξεις άλλων.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Κοντονής άκουσε με προσοχή τα επιχειρήματα των ομάδων και επισήμανε πως ακόμα δεν υπάρχει ακόμα κάποιο τελικό σχέδιο για το νέο αθλητικό νόμο, ενώ θα ληφθούν υπόψη τα όσα ακούστηκαν στη συνάντηση.

Στη συνέχεια, οι παράγοντες των δύο ομάδων συναντήθηκαν στη Βουλή και με την υπεύθυνη αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή, στην οποία εξέθεσαν επίσης τις θέσεις και τα αιτήματά τους.

Last modified onΤρίτη, 12 Απρίλιος 2016 11:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep