Σε σύγκρουση ο Εργοτέλης

Ο Δημήτρης Παπουτσάκης πέρασε την απόφαση που ήθελε για τον Εργοτέλη, αντιδράσεις από τον Ερασιτέχνη.

Ο Δημήτρης Παπουτσάκης πέρασε από τη γενική συνέλευση αυτό που επεδίωκε. Να οδηγήσει δηλαδή την ΠΑΕ Εργοτέλης σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης χωρίς τη διάλυση της. Ο ίδιος είχε άλλωστε στα χέρια του τον αριθμό των μετοχών που απαιτούνται για την λήψη αυτής της απόφασης. Πάντως υπήρξαν αντιδράσεις και ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης σκοπεύει να κινηθεί δικαστικά προσβάλοντας την απόφαση της συνέλευσης.

Η επίσημη ενημέρωση: Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, η Α’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρίας «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΑΕ», στα γραφεία της έδρας της εταιρίας που βρίσκονται επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα, αρ. 1 στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1ο Θέμα: Λήψη απόφασης για την λύση της εταιρίας και θέση αυτής σε εκκαθάριση, σύμφωνα με τα άρθρα 38 και 39 του Καταστατικού ή πώληση του ενεργητικού της εταιρίας με ειδική εκκαθάριση, σύμφωνα με το άρθρο 106 ια του Πτωχευτικού Κώδικα.

2ο Θέμα: Ορισμός από την Ε.Γ.Σ. εκκαθαριστών σύμφωνα με τα άρθρα 38 και 39 του Καταστατικού ή πρόταση της Ε.Γ.Σ. προς το Πτωχευτικό Δικαστήριο για τον ορισμό εκκαθαριστών σύμφωνα με το άρθρο 106 ια του Πτωχευτικού Κώδικα.

Παραβρέθηκε το 74,44% των μετόχων και αποφασίστηκε με ποσοστό 69% του συνόλου, η πώληση του ενεργητικού της εταιρίας με ειδική εκκαθάριση, σύμφωνα με το άρθρο 106 ια του Πτωχευτικού Κώδικα, όπως πρότεινε ο εκπρόσωπος της μετόχου με ενεργό ποσοστό 51,41%, οικογένειας Παπουτσάκη».

Last modified onΤετάρτη, 23 Μάρτιος 2016 20:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep