Επιστροφή Ξημεράκη

Ο Μιχάλης Ξημεράκης επέστρεψε στον Εργοτέλη για να προσφέρει στις ακαδημίες.

Στον Εργοτέλη επέστρεψε έπειτα από περίπου 1,5 χρόνο ο Μιχάλης Ξημεράκης. Ο προπονητής τερματοφυλάκων θα αναλάβει την εκγύμναση των γκολκίπερ της ακαδημίας και των θυγατρικών ομάδων των «κιτρινόμαυρων». Η σχετική ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΓΣ Εργοτέλης ανακοινώνει την επιστροφή του προπονητή τερματοφυλάκων, Μιχάλη Ξημεράκη στην οικογένεια του Συλλόγου μας. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας μας, ως έμπειρος προπονητής πλέον, αναλαμβάνει την εκγύμναση των νεαρών τερματοφυλάκων της ακαδημίας και των θυγατρικών ομάδων μας.

Έπειτα από την επιστροφή του στον Εργοτέλη, ο Μιχάλης Ξημεράκης, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του Εργοτέλη, εδώ που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Θέλω να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι ώστε να ξαναχτιστεί ο Εργοτέλης και να φτάσει εκεί που του αρμόζει. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΓΣ, Βαγγέλη Γιαννουλάκη, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του προς εμένα. Οι στόχοι μας και το όραμά μας είναι κοινοί για το καλό της οικογένειας που λέγεται Εργοτέλης».

Last modified onΠέμπτη, 17 Μάρτιος 2016 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep