«Θέλω να είμαι προπονητής»

Καριέρα προπονητή θέλει να ακολουθήσει ο Σταύρος Λαμπράκης, μετά το κλείσιμο του κύκλου του στον Εργοτέλη.

Ο Λαμπράκης μίλησε στη «Νέα Κρήτη» και την ΚΡΗΤΗ TV για τις έντονες στιγμές που έζησε στον Εργοτέλη, το μέλλον του ως προπονητής, αλλά το κρητικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαμπράκη:

Για την αποχώρηση του Εργοτέλη: «Ζήσαμε μια μέρα που δε θα τη ξεχάσουμε. Δύσκολη με έντονα συναισθήματα. Οι παίκτες μου με έκαναν περήφανο όμως γιατί ήταν όρθιοι μέχρι την τελευταία στιγμή».

Για το υλικό που είχε σαν τεχνικός: «Όλοι τους καλοί παίκτες και χαρακτήρες. Και τα παιδιά που πήγαν στον ΟΦΗ, και όσοι έμειναν Β’ Εθνική και ο Λεονάρντο που πήγε στα Γιάννινα, όλοι μπορούν να κάνουν καριέρα».

Για τη συνέχεια του Εργοτέλη: «Χρειάζεται ενότητα η ομάδα και υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται. Θεωρώ ότι θα συνεχίσει από τη Γ’ Εθνική ο Εργοτέλης».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει: «Είπα και λέω ξανά πως έκλεισε ο κύκλος μου στον Εργοτέλη. Για το μέλλον βέβαια ποτέ δε ξέρεις».

Για τις αξέχαστες στιγμές: «Είναι πολλές αλλά θα θυμάμαι πάντα το σερί στο Μαρτινέγκο γεμάτο νίκες, το μπαράζ με τον Ακράτητο και το Παγκρήτιο που γεμίζαμε στην 1η μας χρονιά στην Α’ Εθνική!».

Για το δικό του μέλλον: «Θέλω πλέον να είμαι προπονητής. Θα παρακολουθήσω άμεσα και μια επόμενη σχολή. Οι σχολές προπονητών στην Ελλάδα για μένα έχουν κύρος και γίνεται σωστή δουλειά».

Για τους Έλληνες τεχνικούς: «Πρέπει να στηριχτούν! Και κάτι ακόμα: Έχω συνεργαστεί με Ουζουνίδη-Πετράκη. Και οι δυο δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από Στραματσόνι και Τούντορ π.χ.».

Για τον ΟΦΗ και τον Νιόπλια: «Και με τον Νιόπλια και με τους παίκτες που έχει πλέον ο ΟΦΗ όλα είναι διαφορετικά προς το καλύτερο. Είδα τα 2 τελευταία ματς του ΟΦΗ. Έχασε δρόμο αρχικά για την άνοδο αλλά θεωρώ πως θα προλάβει».

Για τον Άγγελο Χαντί: «Ο Άγγελος ήξερε που πήγε, ήξερε τι ήθελε και το βγάζει τώρα στο γήπεδο με τον ΟΦΗ. Βγάζει την ποιότητά του».

Για τα κρητικά ταλέντα: «Είδα τον τελικό της ΕΠΣΗ και ξεχώρισα και εγώ τον Αλέκο Ζαφείρη. Τον ζητήσαμε με τον Εργοτέλη πριν 2 χρόνια αλλά δεν είχαμε χρήματα και ο Ηρόδοτος είχε ζητήσει. Είναι ένας παίκτης που μπορεί παραπάνω αλλά υπάρχουν και άλλοι. Στον Εργοτέλη υπήρχε υπομονή και βγάλαμε ταλέντα από την Ακαδημία αλλά στη συνέχεια στηρίχτηκαν κιόλας. Την περίοδο 2012-2013 έφτιαξα το ρόστερ πριν έρθει ο Γκόγκιτς, στήριξα τα ταλέντα μας, Μπουχαλάκη, Τζανακάκη, Δωματά, Κοζορώνη και με επιλογές έμπειρων παικτών ανεβήκαμε στην Α’ Εθνική! Αν είχαμε αποτύχει τι θα έλεγαν για μένα;».

Για τον Καρέλη: «Τον αγαπώ και το ξέρει. Όπου έπαιζε από σχολείο μέχρι ομάδα, έβαζε γκολ! Για τον Νίκο είχα τσακωθεί πολλές φορές με τον Καραγεωργίου και ήταν αιτία ο χρόνος συμμετοχής που δεν έπαιρνε στο βαθμό που άξιζε!».

Για την Εθνική: «Μετά την αποχώρηση Σάντος έχουμε πρόβλημα. Εύχομαι να αλλάξει η κατάσταση...».

Για τον Ρανιέρι και τη Λέστερ: «Εδώ δεν ταίριαξε! Στην Λέστερ όμως γίνεται ένα θαύμα! Στο ποδόσφαιρο ξέρετε δεν έχουν όλα εξήγηση...».


Last modified onΤρίτη, 01 Μάρτιος 2016 13:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep