Ο Μάρτιος των εξελίξεων

Λίγα πράγματα μπορεί να κάνει ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης αυτή την περίοδο για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν τις εξελίξεις εντός του Μαρτίου, προκειμένου να αναλάβουν δράση. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η ΕΠΟ να απαντήσει στα ερωτήματα που έχει θέσει τόσο ο Εργοτέλης όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου για τις κυρώσεις που θα αντιμετωπίσουν τη νέα σεζόν, εξαιτίας της αποχώρησής τους από το πρωτάθλημα. Γνωρίζοντας τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν, θα μπορέσουν οι Κρητικοί να λάβουν την καλύτερη απόφαση για το μέλλον της ομάδας, τόσο σε επίπεδο προσώπων που θα αναλάβουν τις τύχες της, όσο και για την επιλογή κατηγορίας που θα αγωνίζεται.

Παράλληλα, στις 10 Μαρτίου θα γίνει η ΓΣ της ΠΑΕ Εργοτέλης, όπου θα ξεκινήσει η διαδικασία της λύσης και της εκκαθάρισης της εταιρείας. Από τη συνέλευση αυτή, αναμένεται να προκύψει και το ακριβές ύψος των χρεών της ΠΑΕ, οπότε ο Ερασιτέχνης θα μπορέσει να υπολογίζει τι ποσό θα… κληρονομήσει η νέα ΠΑΕ, όταν αυτή δημιουργηθεί, και φυσικά εφόσον η ΕΠΟ απαντήσει πως τα όσα προβλέπει ο νέος ΚΑΠ βρίσκονται σε ισχύ.

Οι προτάσεις των ενδιαφερόμενων για να αναλάβουν διοικητικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα διαμορφωθούν ανάλογα με αυτές τις εξελίξεις. Όταν ο Ερασιτέχνης έχει όλα αυτά τα στοιχεία στα χέρια του, θα μπορέσει να συγκαλέσει ΓΣ για να συζητήσει το μέλλον του Εργοτέλη.


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep