Με το κεφάλι ψηλά

Ο Εργοτέλης το πάλεψε απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά ηττήθηκε 1-0 στο Παγκρήτιο.

Σε δεύτερη μοίρα είχε μπει για τον Εργοτέλη το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, αφού η κρητική ομάδα βλέπει το μέλλον της στη Football League να κρέμεται από μία κλωστή. Παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα οι ποδοσφαιριστές του Σταύρου Λαμπράκη τα έβαλαν στην άκρη και στάθηκαν πολύ καλά απέναντι στους «κυανέρυθρους». Αν και ηττήθηκαν 1-0 με γκολ που σημείωσε στο 17' ο Καραμάνος, έφυγαν με το κεφάλι ψηλά και πλέον περιμένουν... φως στα διοικητικά.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από στατική φάση, όταν ο Βιγάλμπα εκτέλεσε κόρνερ και ο Καραμάνος από κοντά με κεφαλιά βρήκε δίχτυα. Ωστόσο, η ομάδα του Ηρακλείου παρά την έξοδο του τραυματία Δωματά δημιούργησε ευκαιρίες με τον Μάνο, με κυριότερη αυτή του 45'. Τρία λεπτά νωρίτερα ο Μπακασέτας είχε σουτ στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν ανοικτό με εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά τους Νεοσμυρνιώτες να κρατούν το 1-0 που τους δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του θεσμού. Σημειώνεται ότι ο Πανιώνιος είχε κερδίσει τον Εργοτέλη (2-1) και στη φάση των ομίλων στις 16 Δεκεμβρίου.

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 17' Καραμάνος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Πίτσος, Άλλα, Κούτρης, Αυγενικού, Κούρτι, Φουκαράκης, Δωματάς (22' Κυριακόπουλος), Μάνος, Γαρεφαλάκης (83' Α. Καμαρά).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Καθάριος, Καραμάνος, Χαλκιδάκης (86' Κόρμπος), Τασουλής, Βιγιάλμπα (63' Μασούρας), Μπακασέτας (63' Ανσαριφάρντ), Σιώπης, Ρισβάνης, Οικονόμου.

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)

Last modified onΤετάρτη, 06 Ιανουάριος 2016 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep