Νίκη Εργοτέλη με Ζωνιανά

Φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών έδωσε ο Εργοτέλης επικρατώντας 2-1 στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου.

Έπειτα από το ρεπό της Πρωτοχρονιάς, οι παίκτες του Εργοτέλη επέστρεψαν το Σάββατο (2/1) στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Ερμή Ζωνιανών στο κεντρικό γήπεδο. Το παιχνίδι είχε διάρκεια δύο ημιχρόνων των τριανταπέντε λεπτών και ο Εργοτέλης επικράτησε 2-1. Με σκοπό την επιστροφή των παικτών του Εργοτέλη σε αγωνιστικό ρυθμό, ο Σταύρος Λαμπράκης χρησιμοποίησε διάφορα σχήματα και πρόσωπα, ενώ επιλέχθηκαν να αγωνιστούν τα μέλη της ομάδας Νέων, Μπερουασβίλι, Τσακάνι, Λυδάκης, Χαρκουτσάκης, Χρηστάκης και Σηφάκης. 

Ο «Έργο» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή της μπάλας και με επιθετικό προσανατολισμό στο παιχνίδι του, σκόραρε στο 45’ με τον Γαρεφαλάκη και στο 68’ ο Λυδάκης με ωραίο πλασέ σημάδεψε το αριστερό "παράθυρο" της εστίας των φιλοξενούμενων, με τη μπάλα να χτυπάει πρώτα στο κάθετο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα. Ο Ερμής είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 65’ με τον Κατσικοκέρη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου (36’ Μυλωνάκης), Ρέντζας (44’ Χαρκουτσάκης), Άλλα (50’ Μπερουασβίλι), Πίτσος (44’ Σηφάκης), Λεονάρντο, Φουκαράκης (50’ Τσακάνι), Κούρτι, Αυγενικού (50’ Χρηστάκης), Μπουρσέλης (36’ Γαρεφαλάκης), Δωματάς (50’ Λυδάκης), Μάνος (44’ Α. Καμαρά).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Χωραφάκης, Ρουμπάκης, Κορτσινίδης, Ανυφαντάκης, Τζανής, Ταυλαδωράκης, Βογιατζής, Στρατήγης, Σκουτέλης, Μπεκατώρος, Κατσικοκέρης.
Έπαιξαν και οι: Κάββαλος, Μανουσάκης, Κασαπάκης, Γεμιστός.

*Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανιώνιο την Τετάρτη (06/01/16, 17:15) στο Παγκρήτιο Στάδιο, θα συνεχιστεί αύριο με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 11:00.

Last modified onΣάββατο, 02 Ιανουάριος 2016 19:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep