«Φιλί ζωής» και αναμονή

Οι ιθύνοντες του Εργοτέλη συγκέντρωσαν μερικά χρήματα για τους παίκτες – Μέχρι τις 20/1 θα έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον της ομάδας

Μια… χαραμάδα φωτός φάνηκε στον Εργοτέλη που αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα. Οι ιθύνοντες της ομάδας κατάφεραν τελικά να συγκεντρώσουν ένα ποσό προκειμένου να μοιραστεί στους ποδοσφαιριστές. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αποτραπούν τυχόν προσφυγές ή αποχωρήσεις και η ομάδα να συνεχίσει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως εν πολλοίς το μέλλον της ομάδας θα κριθεί εντός του πρώτου 20ήμερου του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sporfm.gr» ο Δημήτρης Παπουτσάκης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία, εκτός ποδοσφαίρου, που όμως εφόσον κλειστεί θα τους δώσει την ευχέρεια να κινηθεί με οικονομική άνεση στα ζητήματα που αφορούν τον Εργοτέλη. Όπως αναφέρεται λοιπόν η εν λόγω συμφωνία θα αποφασιστεί αν κλειστή ή όχι πριν τις 20 Ιανουαρίου, με τους παίκτες της ομάδας ουσιαστικά να καλούνται να κάνουν υπομονή για λίγες ημέρες ακόμη.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep