«Όλοι μαζί κι όπου μας βγάλει»

Κάλεσμα στους φιλάθλους του Εργοτέλη απηύθυναν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, «Alternatives»

Επισημαίνοντας πως ο Εργοτέλης είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση τα μέλη των «Alternatives» καλούν τους φίλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο ματς του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και να αγοράσουν εισιτήριο χωρίς να χρησιμοποιήσουν το διαρκείας που τυχόν έχουν.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Όπως όλοι ξέρουμε, η οικονομική κατάσταση της ομάδας είναι πολύ άσχημη. Ο μεγαλομέτοχος αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που έχει η ομάδα για να σταθεί στο πρωτάθλημα.

Το σωματείο κινείται από τις χορηγίες, τα τηλεοπτικά και τον οβολό κάποιων ρομαντικών. Οι παίκτες παίζουν όλη τη χρόνια σχεδόν απλήρωτοι, οι εργαζόμενοι στη ΠΑΕ θυσιάζουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειες τους για μια προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι.

Όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα ας αγοράσουν εισιτήριο για το αυριανό ματς κυπέλλου και ας μη χρησιμοποιήσουν τη κάρτα διάρκειας τους. Είναι το ελάχιστο που μπορεί κάποιος να προσφέρει. Το μέγιστο είναι η παρουσία του στην εξέδρα και η φωνή του! Πάμε αύριο για τη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Από δω και πέρα πάμε όλοι μαζί και όπου μας βγάλει».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep