«Μεγάλη προσπάθεια από όλους»

Στην γρήγορη ισοφάριση του Εργοτέλη στάθηκε κυρίως μετά το ματς με την Παναχαϊκή ο Σταύρος Λαμπράκης

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Εργοτέλη εμφανίστηκε μετά τη νίκη με 3-1 επί της Παναχαϊκής ο Σταύρος Λαμπράκης. Ο τεχνικός των Κρητικών χαρακτήρισε «κλειδί» τη γρήγορη ισοφάριση από την ομάδα του.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο, που διαβάζαμε ότι έρχεται με πολλά προβλήματα. Αυτό που προσπάθησα εγώ ήταν να κρατήσω σε εγρήγορση τους παίκτες μας και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο, γιατί το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για μας. Στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, στο δεύτερο όμως με τις αλλαγές που έγιναν η ομάδα έγινε πολύ καλή και επιθετική. Κλειδί για μας ήταν η γρήγορη ισοφάριση» τόνισε αρχικά μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Παρά το χαμένο πέναλτι που είχαμε, στη συνέχεια δεν τα παρατήσαμε, βάλαμε ένα δεύτερο γκολ και μετά ένα τρίτο και πήραμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί βρέθηκαν για μια ακόμα φορά με την πλάτη στο τοίχο σε ένα ακόμα παιχνίδι και κατάφεραν όμως και πάλι να γυρίσουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από όλους τους παίκτες μας και τους δίνω τα συγχαρητήριά μου. Εύχομαι στην Παναχαϊκή να βρει τις λύσεις που χρειάζονται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει».

Εκ μέρους των παικτών παρέστη ο Χρήστος Γρομητσάρης δηλώνοντας: «Μπήκαμε δυνατά στην αναμέτρηση, παρόλα αυτά δεχθήκαμε πρώτοι γκολ στην πρώτη προσπάθεια του αντιπάλου μας. Κλειδί όμως του αγώνα ήταν το ότι ισοφαρίσαμε γρήγορα και κάναμε την προσπάθειά μας που μας έφερε τη νίκη. Όλες οι ομάδες πάνω κάτω έχουν τα ίδια προβλήματα και εύχομαι και στην Παναχαϊκή να βρει το δρόμο της».

Όσο για το ενδεχόμενο αποχής που έχει ανακοινώσει ο ΠΣΑΠ σημείωσε: «Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Οι ομάδες που πέφτουν κατηγορίες όμως διαγράφουν τα χρέη τους και οι ποδοσφαιριστές χάνουν τα χρήματά τους. Το κεντρικό ταμείο για το οποίο κάνει λόγο ο ΠΣΑΠ, είναι μια μεγάλη σωτηρία για πολλούς ποδοσφαιριστές».

Πηγή: sporfm.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep