«Λέει ψέματα ο διαιτητής;»

Απολογήθηκε ο Εργοτέλης για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα και την κατηγορία ύβρεων προς τους διαιτητές.

Στα γραφεία του αθλητικού δικαστή βρέθηκε την Παρασκευή (04/12) ο Αγροτικός Αστέρας, έτσι ώστε να απολογηθεί για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή σχετικά με τις ύβρεις του Βασίλη Συγγενίδη. Το flnews ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημερώσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Την κρητική ομάδα εκπροσώπησε ο νομικός, Δημήτρης Βαγιάκος, όμως απών ήταν ο κατηγορούμενος, γιατί, όπως υποστήριξε η υπεράσπιση δεν μπορούσε να παραβρεθεί λόγω του αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης (03/12). Ο μάρτυρας που είχε ο Εργοτέλης είπε ότι άκουσε τον Συγγενίδη να φωνάζει, όμως όχι να βρίζει, με τον Πρωτοδίκη, Ελευθέριο Βόμβα να ρωτά: «Λέει ψέματα ο διαιτητής;».

Ακολούθως ο Βαγιάκος είπε ότι ο παρατηρητής που ήταν δίπλα στον διαιτητή περιγράφει στην έκθεσή του τη διαμαρτυρία, αλλά όχι τις ύβρεις που έγραψε στο φύλλο αγώνα o ρέφερι Μίαρης (Δωδ/νήσου). «Ο Εργοτέλης έχει επιβραβευτεί με μπόνους καλής συμπεριφοράς και είναι μία οικογένεια», συμπλήρωσε ο Βαγιάκος, ο οποίος στάθηκε στη διάσταση που παρατηρείται μεταξύ διαιτητή - παρατηρητή και αρνήθηκε την κατηγορία της εξύβρισης.

«Λέει ψέματα ο διαιτητής;»

Last modified onΠαρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 14:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep