«Συγγνώμη από τους φιλάθλους»

Η εμφάνιση δεν ήταν ανάλογη της φανέλας του Εργοτέλη, τόνισε ο Σταύρος Λαμπράκης μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα

Εκφράζοντας τα παράπονά του για την ανοχή του διαιτητή στις καθυστερήσεις που έκανε ο Αγροτικός Αστέρας, όπως τόνισε, ο Σταύρος Λαμπράκης ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους του Εργοτέλη για την εμφάνιση και την ήττα με 2-1 στο Παγκρήτιο.

«Είναι μια άσχημη ημέρα για όλους μας, μετά από αυτό το άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα και αυτό μας έκανε από την αρχή να έχουμε κακή ψυχολογία. Ήρθε αμέσως και το δεύτερο και μας έριξε ακόμα περισσότερο. Αυτό είναι σημαντικό σε αγώνες Β’ Εθνικής όπου ο χρόνος είναι περιορισμένος καθώς, ορισμένες φορές υπό την ανοχή του διαιτητή, γίνονται καθυστερήσεις και δεν έχεις τον κατάλληλο χρόνο να αντιδράσεις.

Παρόλα αυτά έγινε προσπάθεια από τους παίκτες μας στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε κάποιες φάσεις, βάλαμε γκολ, είχαμε κλείσει τον Αστέρα στην περιοχή του, όμως οι καθυστερήσεις που γινόντουσαν υπό την ανοχή του διαιτητή, μας έκοβαν το ρυθμό. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους για αυτή την ήττα η οποία μας πάει πολύ πίσω. Η εμφάνιση δεν ήταν ανάλογη της φανέλας που φοράμε και της ομάδας που έχουμε. Μόνο εμείς μπορούμε να το γυρίσουμε, δουλεύοντας περισσότερο με καρδιά και μυαλό, κάτι που θα κάνουμε στη συνέχεια» επεσήμανε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Εργοτέλη.

Σχολιάζοντας τα «εύκολα» γκολ που δέχεται η ομάδα του σημείωσε: «Οφείλονται στην έλλειψη συγκέντρωσης. Θα μπορούσαμε να πούμε και άλλες δικαιολογίες, αλλά αυτό δεν αλλάζει. Μόνοι μας βάζουμε τον εαυτό μας να κυνηγάει το σκορ και να γίνεται η ζωή μας δύσκολη».

Εκ μέρους των παικτών το «παρών» έδωσε ο Λεονάρντο Κούτρης τονίζοντας: «Κακό αποτέλεσμα εδώ στην έδρα μας, όπου θέλουμε βαθμούς και νίκες. Θέλαμε να πιέσουμε από το πρώτο λεπτό τον αντίπαλό μας και να μπούμε δυνατά, όμως πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό δεχθήκαμε γκολ. Την ώρα που προσπαθούσαμε να ξυπνήσουμε δεχθήκαμε και δεύτερο. Οι προσπάθειες μας δεν μας έφεραν γκολ, θέλαμε να καθαρίσει το μυαλό μας στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε προσπάθειες, κλείσαμε τον αντίπαλο, βάλαμε γκολ, αλλά η ανοχή του διαιτητή στις καθυστερήσεις μας έκοψε το ρυθμό. Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση όπως σωστά είπε ο προπονητής μας. Με χαμηλά το κεφάλι να δουλέψουμε και να αλλάξουμε τα πράγματα».

Πηγή: sporfm.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep