Η ομάδα των ανατροπών

Από τις 8 ανατροπές που έχουν γίνει στη Football League, οι 5 έγιναν σε αγώνες του Εργοτέλη.

Σε ομάδα των... ανατροπών έχει εξελιχθεί ο Εργοτέλης. Τη Δευτέρα (23/11) η ομάδα του Ηρακλείου έφυγε ηττημένη (2-1) από το ματς με τον Κισσαμικό παρότι στο ημίχρονο είχε προηγηθεί. Αυτό, μάλιστα, ήταν το 5ο ματς των «κιτρινόμαυρων» που υπάρχει ανατροπή και το 2ο που προηγείται, αλλά δεν παίρνει ούτε πόντο.

Στη 2η στροφή ο Εργοτέλης βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Μενίδι απέναντι στον Αχαρναϊκό και στο φινάλε πανηγύρισρο το τρίποντο, ενώ για την 4η αγωνιστική προηγήθηκε στο AEL FC Arena και ηττήθηκε. Ανατροπή υπήρξε και στα δύο επόμενα παιχνίδια του. Συγκεκριμένα, για την 5η ημέρα του πρωταθλήματος η ομάδα του Ηρακλείου φιλοξένησε τον Παναιγιάλειο. Οι Αιγιώτες μπήκαν σε θέση οδηγού, όμως έχασαν 3-2. Ίδια και η εξέλιξη στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής. Γκολ στο 25' ο φιλοξενούμενος Πανελευσινιακός για να ακολουθήσουν τρία τέρματα από τον Εργοτέλη.

Η 5η ανατροπή έγινε στο κρητικό ντέρμπι με τον Κισσαμικό, αλλά αυτή τη φορά οι «κιτρινόμαυροι» δεν νίκησαν. Σημειώνεται ότι σε όλο το πρωτάθλημα έχουν γίνει 8 ανατροπές.

Last modified onΤρίτη, 24 Νοέμβριος 2015 15:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep